Witam wszystkich przeglądających Jest to moje oczko w głowie BMW 5 E34 2,0 m20 silnik może nie grzeszy mocą ale nadrabia to bardzo ładnym dźwiękiem Cały czas doprowadzana do mojego ideału
Z tymi zdjeciami to nie poszalales. Vin widze, ze tez bedzie krotki.
Fajne obrysowki i M20.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Zderzak wychodzil tylko w V8 4.0. Mialem taki seryjnie. A zakladanie go do 520 w waskim ryju to zenada, a pozatym nie pasuje wizualnie do waskiego pyska.
wiesz kazdy ma jakies tam swoje zdanie i gusta wiec mało mnie interesuje czy tam komus sie to podoba bo ja tym autem jezdze a tak serio one drastycznie sie od siebie nie roznia wiec