Witam, dzis przy wymianie kól na zimowe, chcialem sprawdzic plyn do spryskiwaczy i... mialem zonka, pociaglem za uchwyt do otwarcia maski w kabinie , maska odskoczyla ale gdy chcialem otworzyc maske za uchwyt w nerkach to maska nie reaguje....
1 pytanie- co moze być przyczyna?
2 pytanie- jak otworzyc teraz maske?
Jesli nie odpowiedni dzial to prosze o przesuniecie...
Pozdrawiam Dzidek
Gdyby Pan Bóg Popierał Przedni Naped To Chodzilibysmy Na Rekach
Spróbuj zrobic tak żeby ktos trzymał za uchwyt w aucie a ty próbuj po dociskać albo troszke pomóc jej do góry... Ja walczyłem z maską u mnie w e36 4 godziny bo musiałem do przeglądu jechac u mnie były zle poustawiane te bolce które są wkręcone w maske. Daj znac czy ci sie udało
mario41 pisze:Spróbuj zrobic tak żeby ktos trzymał za uchwyt w aucie a ty próbuj po dociskać albo troszke pomóc jej do góry... Ja walczyłem z maską u mnie w e36 4 godziny bo musiałem do przeglądu jechac u mnie były zle poustawiane te bolce które są wkręcone w maske. Daj znac czy ci sie udało
Robilem juz tak, ale nigdy razem.... spróbuje
Przyjedź pokazać jak on wygląda
To Ci powiem co i jak z nim nie teges
Kup sobie WD40, trochę ropy w słoiku i mały pędzelek.
Chyba, że któraś sprężynka strzeliła to lepiej używkę z allegro
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Marcin pisze:Przyjedź pokazać jak on wygląda
To Ci powiem co i jak z nim nie teges
Kup sobie WD40, trochę ropy w słoiku i mały pędzelek.
Chyba, że któraś sprężynka strzeliła to lepiej używkę z allegro
Przeczyscilem go, wyglada na to ze miejsce po ktorych slizga sie bolec jest juz zuzyte, a po 2gie wydaje mi sie ze jest ciut rozciagniety.... gdy chwytam na uchwyt (raczke w nerce) to po pewnym momencie czuje opor ale nic sie nie dzieje.....