[E36] Rodzinny Touring-Kierownica w stylu Alpina
Jako że mam nowe radyjko i posiada wejscie USB ,ori gniazdo usb jest drogie ,
więc zabrałem się do roboty wczoraj wieczorem ,wyszło coś takiego nie miałem pod świetlanego znaczka usb więc wpadło logo Play z ori radia swieci
jutro wpadnie do autka
bedzie zamontowane koło grzania siedzeń ori miejsce
a dzisiaj folia czarny mat poszła w ruch ,za czołem robic ciemny front czarne nerki ,foto jutro ,kierunki tez będa ciemne
USB już na swoim miejscu
Nerka ciemna
która strona lepsze ciemny kierunek ,pomarancz kierunek
Edit
Co myslicie nad montażem takiego kolektora ssącego ,by powietrze równo wpadało do cylindrów
więc zabrałem się do roboty wczoraj wieczorem ,wyszło coś takiego nie miałem pod świetlanego znaczka usb więc wpadło logo Play z ori radia swieci
jutro wpadnie do autka
bedzie zamontowane koło grzania siedzeń ori miejsce
a dzisiaj folia czarny mat poszła w ruch ,za czołem robic ciemny front czarne nerki ,foto jutro ,kierunki tez będa ciemne
USB już na swoim miejscu
Nerka ciemna
która strona lepsze ciemny kierunek ,pomarancz kierunek
Edit
Co myslicie nad montażem takiego kolektora ssącego ,by powietrze równo wpadało do cylindrów
Hej Głodek! Auto masz super i muszę je kiedyś na żywo zobaczyć! Eleganckie masz podejście do tematu i jestem pod wrażeniem pracy, czasu i serca włożonego w autko Czekam niecierpliwie na kolejne mooody Pozdro
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
-
- Małopiszący
Trochę odświeżę temacik
kilka płynów juz zakupiłem
kupic jeszcze trzeba
5l płynu chłodniczego -1 już jest
Płyn hamulcowy
Olej do wspomagania
Linka gazu
Filtry
Tylni wózek się robi ,w Sobotę zostały wprasowane nowe tuleje ,teraz to trzeba wszystko do kupy skręcic
i czekac kiedy Wujek Lollipop zaprosi mnie do garażu
kilka płynów juz zakupiłem
kupic jeszcze trzeba
5l płynu chłodniczego -1 już jest
Płyn hamulcowy
Olej do wspomagania
Linka gazu
Filtry
Tylni wózek się robi ,w Sobotę zostały wprasowane nowe tuleje ,teraz to trzeba wszystko do kupy skręcic
i czekac kiedy Wujek Lollipop zaprosi mnie do garażu
-
- Małopiszący