[E46] 328Ci by Gabrielo
a ja zdecydowanie zostawil bym tak jak jest czyli srebrny
Ostatnio zmieniony 2013-12-31, 12:37 przez gamek2, łącznie zmieniany 1 raz.
Kolor zostanie. Nie będę się pyndzlował z tym... Ranty oczywiście w poler i będzie git.
A teraz z innej beczki. Zbieram kolejne fanty na wiosnę Dzisiaj żonka odebrała paczuszkę, a w paczuszce paczuszki..:
W tych zaś paczuszkach poduszka nr 9 i łączniki stabi na tylną ojś.
Jutro, najpóźniej w poniedziałek przyjedzie kolejna paczucha z fantami na wiosnę,tym razem od Marleya z RACEISM, ale to już w kolejnym odcinku
A tutaj nasz kot "Mił" w ulubionym miejscu
A teraz z innej beczki. Zbieram kolejne fanty na wiosnę Dzisiaj żonka odebrała paczuszkę, a w paczuszce paczuszki..:
W tych zaś paczuszkach poduszka nr 9 i łączniki stabi na tylną ojś.
Jutro, najpóźniej w poniedziałek przyjedzie kolejna paczucha z fantami na wiosnę,tym razem od Marleya z RACEISM, ale to już w kolejnym odcinku
A tutaj nasz kot "Mił" w ulubionym miejscu
A ja wiem po co ale to tylko PWMystic888 pisze:Zawsze mnie zastanawialo po co te sruby rzymskie w rozporkach...
Przypuszczam ,że tak.. Miałem kiedyś taką samą nawet..Kamil35 pisze:Ziomek te rozpórki są alu czy stalowe?
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
No nie do końca tak jest. Miałem idento rozporę. Właśnię tą srubą rzymską ją naciągnąłem aż zrobiła się sztywna ,że szło na niej stanąć i powiem ,że odczułem różnice w zakrętach, było sztywniej i pewniej.. No ale żeby była taka sztywna to gruby śrubokręt w otwór od śruby i najpierw ręcznie a potem pobijałem młotkiem aż rozpora zaczęła dzwonić. Najsłabszy element tych rozpór to alu nasadka na kielichy. U mnie po tym wszystkim trochę się poodkształcały ale spełniły swoją rolę..Kamil35 pisze:Jak alu to polepszy sie tylko efekt tylko wizualny pod maską,nic pozatym
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..