[E46] Bmw e46 Niebieski mat

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
Awatar użytkownika
KOWAL
Zaawansowany forumowicz

Post autor: KOWAL »

ojojoj, okleina ciekawa ale ten kit laminatowy nie.

jakbyś włożył ori zderzaki i progi w tej okleince to wg mnie ciekawie by sie autko prezentowalo
Obrazek
dawsko8071
Małopiszący

Post autor: dawsko8071 »

do koloru jeszcze rozumie ze nie każdemu się możne spodobać ale jeśli chodzi o body kit troszkę się dziwie ale ok każdy ma prawo ocenić jak mu się widzi
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

dawsko8071 pisze:do koloru jeszcze rozumie ze nie każdemu się możne spodobać ale jeśli chodzi o body kit troszkę się dziwie ale ok każdy ma prawo ocenić jak mu się widzi
No właśnie problem w tym że kolor jest ok ;) Ale kit to nieporozumienie jakieś :P
Awatar użytkownika
Łatysz
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Łatysz »

Podzielam zdanie poprzedników Kolor Ciekawy ale kit jakoś mnie także nie urzekł :zdziwko: Ale jak Tobie sie podoba ...
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
Awatar użytkownika
Ksawer
Maniak forumowy

Post autor: Ksawer »

Zrób przede wszystkim lepsze(dobre zdjęcia). :wink: Mignęła mi kiedyś przed oczami na żywo i wydawało mi się że wygląda lepiej...Kolor jest fajny,przykuwa uwagę. :bmw: Reszta...no cóż :neutral:
Obrazek
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

Obrazek Obrazek

:shock: Jak wyżej !
Obrazek
Awatar użytkownika
rybka318
Zaawansowany forumowicz

Post autor: rybka318 »

LUB :razz:

Obrazek
Zobacz moje coupe
/viewtopic.php?t=15375
Awatar użytkownika
Boro
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Boro »

Najlepsza wypowiedz jest od Kaper :bmw:
[url=http://-lines.ru/][img]http://-lines.ru/rez/ab272906.gif[/img][/url]
Pepik320i
Małopiszący

Post autor: Pepik320i »

Kolor nawet fajny, jak by założyl jakieś fajne felgi i zdoł by ten body kit to by sie fajnie prezentowala, tak niestety zawiewa wsią i tuningem, który był modny już dość dawno.
dawsko8071
Małopiszący

Post autor: dawsko8071 »

rozumie wasze opinie ja taka kopiłem wiec też to nie moje były mody czyli jak uważacie kolor zostawić ale body ściągnąć na serie ? bo zaś nie ukrywam ze body mi sie podoba ale kolor bardziej czarny chciałem i felgę wiadomo ze do zmiany wiem ze nie pasuje ale taka była i idzie do sprzedania.
ma ktoś może w takim razie przedni zderzak ? bo tyl mam i progi ale nie mam przedniego.
a za ten body kit koles dal 4500zl wiec tez byłem w szoku.

http://conceptperformance.net/shop/prod ... ykit-p-632 tu macie prawie identyczne body kit inie wiem czemu je tak krytykujecie

http://migastyling.com/en/p/312/bmw-3-s ... t-bmw-line
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

dawsko8071 pisze:inie wiem czemu je tak krytykujecie/
Bo takie laminaty i body kity, brewki, nełony itd były fajne ale 15 lat temu. Zauważ, że najładniejsze "projekty" aut nie mają w sobie żadnego wieś tuningu. Odchodzi się od Agro Tuningu więc się nie dziw, że taka reakcja.
Obrazek
Awatar użytkownika
KOWAL
Zaawansowany forumowicz

Post autor: KOWAL »

to , że ten bodykit tyle kosztował to nie oznacza odrazu, że musi być piękny i tak jest...
może po prostu poprzedni właściciel nagrał się za dużo w NFS`a i chciał mieć takiego bolida jak w grze :twisted:
szkoda, że tak niefortunnie zainwestował te 4,5 koła, mógł zrobić za tę kasiorkę miodzik z tego auta a zrobił wynalazek.
Tak jak piszesz załóż ori zderzaki i progi, daj je do obklejenia w ten sam niebieski carbon i będzie wg mnie miodzio a do tego jak jeszcze ładną felgę dorwiesz to baja ;)

Pozdro.
Obrazek
Awatar użytkownika
ppatryk
Zaawansowany forumowicz

Post autor: ppatryk »

zdjęcia nic nie pokazują, ale to może i dobrze
sorry ale dawno nawet zdezelowanego golfa czy calibry nie widziałem z takim body kitem
moim zdaniem trzeba wrzucić ori zderzaki, progi, obkleić na inny kolor, kupić ładne koła
albo sprzedać gdzieś pod remizą
Obrazek
whucrew
Maniak forumowy

Post autor: whucrew »

Moja wypowiedz będzie troszkę inna. Co jest modne a co nie to w przypadku motoryzacji nie jest dobry argument.. Zobaczcie na niemieckie fora i zloty jak się robi teraz auta np e36... Dla mnie zgroza ale kasa, czas i koncepcja włożona w te projekty jest warta aprobaty. Wg mnie body kit masz całkiem niezły ale liczy się c-a-ł-o-k-s-z-t-a-ł-t !! Koloru bym nie zmieniał ale !!! potrzebne jest do tego wszystkiego odpowiednie koło i spas. A gdy ma się taki body kit to nie może być braków w innych materiach. Czyli tak jak u ciebie wnętrze wygląda przy tym wszystkim jak z doopy i z innej epoki wyjęte. Plus do tego silnik. Fakt jest to ropniak ale idzie go fajnie podłubać lub swapować.. Podsumowując: Jeśli chcesz zostać przy tym body kicie i ma to mieć poziom to musisz mieć kupę kasy i czasu aby zyskać szacunek grona fanów i znawców tuningu i/lub marki. Jeśli nie masz takich możliwości to lepiej zrób coś idące w serie. Będzie taniej... Peace :bmw:
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Awatar użytkownika
Łatysz
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Łatysz »

dawsko8071, a jeśli chcesz doprowadzić samochód do ori wyglądu itd czy tam jakiś m pak itd to pisz do użytkownika Tomek lub do przymo na pewno coś do Ciebie mają lub będą mieli :)
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
ODPOWIEDZ