[E46] 320d 150ps.
Honik18x 8 cali przy et20 z opona 225/40 nie da sie jezdzić w e46:) Więc daj spokój chłopakowiHonik pisze:Hahahah no błagam.Sebek#13 pisze:18x8J ET 27 opona 225/40 wejdzie z tyłu bez klepania rantów czy może być problem ?
Rozumiem pytania o 10 cali z jakimś strasznie niskim ET.
8 cali to serynie montowali
Sebek pytałem o opony bo ja bym założył węzsze zeby to lepiej wygladało
przy oponie 225/40 moze ci delikatnie haczyc o mocowanie tylnego zderzaka ,z pelnym tyłem
NO SPEED NO FUN
Zebrało się troche gotówki więc plany już są pewne.
Co zostało zrobione :
Malowanie (maska, klamki + listwa klapy tył, zderzaki i nerki w kolor)
Wycięcie na wydech
Kupione opony 225/40/18
Do tego oczywiście felgi styling 135 w kolorze grafitowym na gumie 225/40, gwintowane zawieszenie i wstępnie dystanse przód 13mm i tył 15mm.
Teraz troche dbałości o detale... Musze wymienić 2 listwy zgarniające ponieważ zaczęło je podnosić, do tego poprawić mocowanie zderzaka z tyłu i wisienka na torcie, profesjonalna korekta lakieru na tyle ile pozwoli grubość claru.
Myśle, że jeśli to wszystko spasuje, zagwintuje, dopracuje detale to E46 będzie przyciągała wzrok.
Po tym wszystkim wezme sie za wymiane oleju, filtrów i geometria, myśle, że na tym sie skończy, pozdrówka
Co zostało zrobione :
Malowanie (maska, klamki + listwa klapy tył, zderzaki i nerki w kolor)
Wycięcie na wydech
Kupione opony 225/40/18
Do tego oczywiście felgi styling 135 w kolorze grafitowym na gumie 225/40, gwintowane zawieszenie i wstępnie dystanse przód 13mm i tył 15mm.
Teraz troche dbałości o detale... Musze wymienić 2 listwy zgarniające ponieważ zaczęło je podnosić, do tego poprawić mocowanie zderzaka z tyłu i wisienka na torcie, profesjonalna korekta lakieru na tyle ile pozwoli grubość claru.
Myśle, że jeśli to wszystko spasuje, zagwintuje, dopracuje detale to E46 będzie przyciągała wzrok.
Po tym wszystkim wezme sie za wymiane oleju, filtrów i geometria, myśle, że na tym sie skończy, pozdrówka