[E46] Bmw e46 Niebieski mat

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
dawsko8071
Małopiszący

Post autor: dawsko8071 »

dzieki bardzo za informacje. napewno bym byl ciekaw za ile by mi przedni zderzak sprzedali.
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Ja na Twoim miejscu zrobił bym tak - kolor zostawiam bo jest inny, co czyni auto indywidualnym i nie wygląda jak każde inne e46 :)

Zderzaki wsadziłbym serię, gwint wrzucił na auto z powrotem (w S-cu aż takich złych dróg nie macie, jeździłem tam przez 3 lata ;) ), dołożył do tego BBS RC w 18" i uwierz mi że będzie petarda! :) :bmw:

Przymo miał RC'ki w 17" ale już to jakoś wyglądało - na 18" byłby miód...

Obrazek

:bmw: :bmw:

Wydaje mi się że niewielkim kosztem można te auto uratować i zrobić z niego nietypowy projekt e46 w PL :) Wszystkie jeżdżą na M pakach itd a tutaj wyróżniającą częścią byłby lakier i dobrze spasowane kółko :)
Awatar użytkownika
Tomo
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Tomo »

dokładnie kolor zostaw zmień fele i zderzaki i bd ok :mrgreen:
Sprawdź moje e46 http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11433
http://www.youtube.com/watch?v=MQ4qMWnYwHM

jak ktoś chce filmik swojej beemki pisać
e30 < e46
Awatar użytkownika
Alexof
Maniak forumowy

Post autor: Alexof »

Bo tutaj nic innego niż m pack i seria nie będzie propsowane :mrgreen: Mi się przedni zderzak podoba, dobre połączenie czarnego z kolorem, ładnie się to kompnuje. Tylny zderzak już lipa trochę i te 4 końcówki. Przede wszystkim jakbyś zapodał jakieś ciekawe koło i zglebił i spasowal mogłoby to jakoś wyglądać.

Pozdro :)
BYŁO: E30 M20B27 -> M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 -> M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
Tomek
Maniak forumowy

Alexof pisze:Bo tutaj nic innego niż m pack i seria nie będzie propsowane :mrgreen: Mi się przedni zderzak podoba, dobre połączenie czarnego z kolorem, ładnie się to kompnuje. Tylny zderzak już lipa trochę i te 4 końcówki. Przede wszystkim jakbyś zapodał jakieś ciekawe koło i zglebił i spasowal mogłoby to jakoś wyglądać.

To teraz powiedz mi jak chcesz spasować koło z błotnikiem a dodatkowo zglebić, skoro zderzak Ci nie pozwoli bo jest zbyt wielki? :roll: Bo albo ja sie nie znam albo wiesz coś więcej niż ja :DD
Awatar użytkownika
KOWAL
Zaawansowany forumowicz

Post autor: KOWAL »

Tomek, zgadzam się z Tobą, zderzak jest ogromny a z boku wygląda tragicznie...

Ponadto odnoszę wrażenie, że furka się do mnie "uśmiecha" a nie lubię tego, auto z wyglądu powinno być zadziorne ;p
Obrazek
Malaj
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Malaj »

Chyba sobie ściągne NFS Underground 2 :roll:
Gdy siadasz na miejscu pasażera to trzesa ci sie cycki od subwoofera...
Mikolajek
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Mikolajek »

Panny dajcie spokój kolesowi, on podobna taką kupił, jeśli mu sie podoba okej, kazdy powiedzial swoje, i moze koleś teraz zobaczy na czym stoi...
E46 coś tam pod maską pyka !
Awatar użytkownika
SebaE36
Maniak forumowy

Post autor: SebaE36 »

Tomek pisze:To teraz powiedz mi jak chcesz spasować koło z błotnikiem a dodatkowo zglebić, skoro zderzak Ci nie pozwoli bo jest zbyt wielki?

Jak to jak? Wsadzić koła 22" i bedzie mega spas :D
Awatar użytkownika
Mystic888
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Mystic888 »

Im wieksza felga tym ciezej o dobra glebe.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

Ja uważam, że lepszy dobry spas nadkola z kołem niż progu z asfaltem... (oczywiście nie mówię tutaj o 22 calach)
Obrazek
Awatar użytkownika
Alexof
Maniak forumowy

Post autor: Alexof »

Tomek pisze:
Alexof pisze:Bo tutaj nic innego niż m pack i seria nie będzie propsowane :mrgreen: Mi się przedni zderzak podoba, dobre połączenie czarnego z kolorem, ładnie się to kompnuje. Tylny zderzak już lipa trochę i te 4 końcówki. Przede wszystkim jakbyś zapodał jakieś ciekawe koło i zglebił i spasowal mogłoby to jakoś wyglądać.

To teraz powiedz mi jak chcesz spasować koło z błotnikiem a dodatkowo zglebić, skoro zderzak Ci nie pozwoli bo jest zbyt wielki? :roll: Bo albo ja sie nie znam albo wiesz coś więcej niż ja :DD
A jak oceniłeś że ten zderzak jest wielki? Po fisheye'u? Czy może focie z daleka pod kątem? Będą normalne foty to coś więcej można napisać. Co do spasu to w czym problem wsadzić większe koło tak aby zderzak był nisko a fela z błotnikiem dobrze zgrana?
BYŁO: E30 M20B27 -> M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 -> M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
dawsko8071
Małopiszący

Post autor: dawsko8071 »

Powtarzam kupilem takie auto bo była dosyć dobra cena.

a Tomek mówi dobrze najbardziej mi sie to podoba zderzaki zmienić i felge inna wstawić wiem ze ta nie pasuje mam pytanie Tomek jaka ty ta fele mówisz bbs mozesz wyslac zdjecie ? co do gwinta nie chce strasznie zle mi sie jeździło za twardo ja lubie komfort dlatego zmieniłem . A nie pasowała by tu felga bmw m z takim rantem sa one . a jak bym tą felge pomalował np na czarno albo inny. nie dało by nic rady odpada calkowicie ta fela ?
Tomek
Maniak forumowy

BBS RC 18" :)

Ale takie koło bez żadnego obniżenia nie będzie ciekawie wyglądało...

Co do rantu to mam jakieś nie ori wyglądające jak z M3 z rantem ;) Do renowacji więc możesz brać :P heh
Awatar użytkownika
Łatysz
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Łatysz »

Tomek pisze:Co do rantu to mam jakieś nie ori wyglądające jak z M3 z rantem ;) Do renowacji więc możesz brać :P heh

może lepiej napisz czego nie masz do modelu e46 będzie prościej.

Sorry za OT ale musiałem ;p
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
ODPOWIEDZ