[E36] coupe by RYBA
- rybka318
- Zaawansowany forumowicz
Dzieki panowie. Musze się kiedyś wybrać na jakiś spot do was
Zobacz moje coupe
/viewtopic.php?t=15375
/viewtopic.php?t=15375
- rybka318
Dzisiaj jadę po maszynkę do rolowania nadkoli, dystanse 15mm też już do mnie idą.
A to takie foto z dzisiaj
A to takie foto z dzisiaj
Zobacz moje coupe
/viewtopic.php?t=15375
/viewtopic.php?t=15375
- rybka318
I zrolowane Niestety nadkola były szpachlowane i popękało, ale auto wędruje nie długo do lakiernika więc się ogarnie.
Foty garażowe :
Foty garażowe :
Zobacz moje coupe
/viewtopic.php?t=15375
/viewtopic.php?t=15375
- rybka318
Siemacie.
dzisiaj przymierzyłem dystanse. Jest przyjemnie sprawdziłem na próbę jeden na przód i jeden na tył. Przód spasował się świetnie. Tył też jest fajnie ale teraz muszę ogarnąć negatyw. Spróbowałem na śrubie mimośrodowej ale oczywiście się ukręciła tak że zamawiam jutro nowe i zobaczymy co z tego wyjdzie. Muszę tył położyć bo teraz rant prawie że leży na oponie no i patrząc z przodu na samochód to tylne koło w stosunku do przodu wygląda jak by miało POZYTYW
przed
po
dzisiaj przymierzyłem dystanse. Jest przyjemnie sprawdziłem na próbę jeden na przód i jeden na tył. Przód spasował się świetnie. Tył też jest fajnie ale teraz muszę ogarnąć negatyw. Spróbowałem na śrubie mimośrodowej ale oczywiście się ukręciła tak że zamawiam jutro nowe i zobaczymy co z tego wyjdzie. Muszę tył położyć bo teraz rant prawie że leży na oponie no i patrząc z przodu na samochód to tylne koło w stosunku do przodu wygląda jak by miało POZYTYW
przed
po
Zobacz moje coupe
/viewtopic.php?t=15375
/viewtopic.php?t=15375