Czas troszkę tu odświeżyć.
Ostatnio nie było za wiele czasu dla czarnuli, ale udało się założyć setup zimowy

i teraz mamy "koza edyszyn" (foto w krótce), zdjęta BRA z maski, udało się również zajrzeć pod nakładki progowe w poszukiwaniu ognisk rudej (zakończone na całe szczęście niepowodzeniem , usunięte jakieś tam niedociągnięcia, typu schodząca konserwacja, całość wyczyszczona, psyknięta podkładem i na nowo dwoma warstwami konserwacji, a co:D )... Przy okazji prac z progami, w końcu poskładałem środek, wymieniłem agro gałki od nawiewów na seryjne czarne, dodatkowo obkleiłem jeszcze przedni panel komputerka pokładowego i plastik koło przycisków od ASC i reg. świateł. Teraz panel moim zdaniem ładnie się zgrywa w całość ( myślałem jeszcze nad ramką od radia, ale to chyba byłaby już przesada? ).. Jutro, albo w czwartek wygospodaruję chwilkę czasu i zrobię w końcu te Us'y (do których zabieram się już ponad miesiąc

)
Ale główny dylemat mam z kołem na wiosnę i tu mam prośbę do was o poradę. Opcje są takie :
zostaje styling 32 i dostaje się do piaskowania oraz malowania :
1.grafit
2.czarny mat
od razu powiem, że pomarańcz był na zasadzie, jeden oczojebny kolor.. ale widząc to na VT nie przemawia to do mnie...
Na allegro znalazłem jeszcze coś takiego :
http://allegro.pl/alufelgi-bmw-17-m5-e3 ... 14512.html
i taka opcja na moim komplecie też wchodziłaby w grę
ale ostatnio trochę najarałem się na rondell 0021 czyli słynne "banany"
i teraz już nie wiem co z tym tematem zrobić
z pozostałych planów na wiosnę byłoby :
- kupno jakiegoś dobrego gwinta
- rozpórki przód, tył, x-brace
- zmiana lotki z tyłu na tą typową z mpaka
- multifunkcja do serducha i tempomat
- "grzane dupy", ale przy nadmiarze gotówki zapoluję na vadery
- wymiana grilla i montaż sprysków
- ściemnienie szyb przód, albo wywalenie folii z tylnych ( tu jeszcze zobaczę)
Wybaczcie za lekki chaos, post edytuję jutro o zdjęcia środka, bo teraz po ciemku i tak nic nie widać.