To jak ludziska? Rozumie ,że się widzimy jutro o 16???
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Jeee ! Dopiero dzisiaj doszedłem w 100 % do siebie po tym spocie . Cała Niedziela u mnie wyglądała tak Impreza iście integracyjna Wielkie pozdro dla Was i do zobaczyska na następnym bo było za...scie
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
damian081992 pisze:z tego co czytam to musialo byc ostro
Uwierz mi było Całą niedzielę ci zazdrościłem ,że się powstrzymałeś. Do następnego
AMI E46 pisze:siemka jak tam z czasem przez weekend stoicie
No była bu opcja.. ale na 100 % w piątek bede wiedział. A co proponujecie?
Hej ludziska Wielki dzięki za wczoraj, wkońcu się z domu wyrwałem Jak zwykle było super
Pamiętajcie , sobota godz 19.45 , kino piast w Cieszynie, spotykamy się na "Wyścig"-u . Film od lat 15 więc dzieci w domu zostają
Wszystkich chętnych zapraszam. Deklarować się do czwartku bo będę rezerwował w ten dzień bileciki.
P.S. I pamiętajcie jakie macie zadanie domowe: Przemyśleć co byście zrobili gdyby meteor wpadł do zalewu na Porębie i porwało by was Tsunami . Bądzcie czujni !