V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Za szyba mialem to mnie zatrzymali. Kombinowalem tez dac ja na daszek przeciwsloneczny od zewnatrz, ale nie byla widoczna, bo mam czarny pasek u gory szyby.
Chwile tez jezdzilem tak: https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hph ... 2015_n.jpg
Ale i tak doszedlem do wniosku ze najlepiej wyglada na ori miejscu.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
A dziś przyszła ona prosto z gorących hawaii tablica jest ori w stanach ktoś sobie na niej jezdził stwierdziłem ze californie i tym podobne juz oklepane, a z hawajami sie jeszcze nie spotkałem
Gdy siadasz na miejscu pasażera to trzesa ci sie cycki od subwoofera...
Bede mial chwile to pokombinuje czy mozna zalozyc ta z M Paka do zwyklego zderzaka.
Tylko wydaje mi sie ze w zderzaku dziury zostana, ale sprawdze to.