[E46] Black E46 Wedel

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
PRIMO
Przyjaciel klubu

Post autor: PRIMO »

Dobry pomysł Wedel, celuj w efekt Black Piano :)
NO SPEED NO FUN ;)
Obrazek
Wedel
Małopiszący

Post autor: Wedel »

Ok ;) Jutro zabieram sie do roboty :mrgreen:
Wedel
Małopiszący

https://m.ak.fbcdn.net/scontent-a.xx/hp ... 1680_n.jpg Co wy na to ? To tylko propozycja chodzi o felge oczywiscie a dokladnie kolor ;) Na dniach musze bunie oddac na warsztat Hondziarz wjechał mi w zad ; / odrazu lakiernik psiknie mi listewki , dzis rowniez przyszła mi folia na lamp ale strasznie ciemna ;/ zobaczymy jak to bedzie wygladac . Siema! :m:
Wedel
Małopiszący

https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-h.ak/hph ... d55e5b1d15 Dotarło do mnie ze poprzednia propozycja zbyt smierdzi wsia , albo mi sie wydaje ;/ Wrzucam znow ciekawe zestawienie nie potrafie sie zdecydowac nad kolorem ; / moze zostawic tak jak jest ?
BOOGY
Zaawansowany forumowicz

Post autor: BOOGY »

Zostaw jak jest .. Będziesz kombinował z kolorem a wkoncu i tak wrócisz do tego co jest albo zmienisz felgi na inne ;p
Na sześciu kontynentach reprezent KATOWICE!
PRIMO
Przyjaciel klubu

Post autor: PRIMO »

oszpecisz auto na 100% takim kombinowaniem
NO SPEED NO FUN ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
KOWAL
Zaawansowany forumowicz

Post autor: KOWAL »

PRIMO pisze:oszpecisz auto na 100% takim kombinowaniem
x2

z takimi kolorami felg nie ma co kombinować... zostaw tak jak jest bo źle nie jest :mrgreen:
Obrazek
Wedel
Małopiszący

Siema po gługiej przerwie a nawet bardzo długiej ;/ jednak znow jestem aktywny ;)))

Na poczatek lekka przestroga (troche wstyd wrzucać takie zdj ) apropo wymiany filtrów Obrazek

Korzystajac z okazji mycie plastików ;))
Obrazek

No i woskowanie buni
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Pomalowane też listwy wewnetrzne fotki na dniach wrzuce ;) Piona!
Wedel
Małopiszący

Malowanie listw wewnetrznych , najwiecej czasu pochłoneło zdzieranie plastidipu (czymkolwiek byly pokryte orginalne ) , matowanie 800-1200-2000 podkład czarny matowanie 1200-2000 i kolor docelowy , kupiłem farbe akrylowa nabita do puszki MOBIHEL (polecam super dysza )

Fotka jak to wygladało w ori
Obrazek

i po
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Jak na malowanie w piwnicy , wydaje mi sie ze wyszło najlepiej jak mogło ;)
Dorota85
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Dorota85 »

Piękna tylko pogratulować, ja moją teraz obnizałam ale niestety z rzodu o 4 centy poszla w dół na sprężynach efekt? myślałam , że bedzie lepszy a tu takie rozczarowanie :razz: ale czarny kolor to czarny nie ma co gratuluje :kolebka:
Wedel
Małopiszący

Dorota85 pisze:Piękna tylko pogratulować, ja moją teraz obnizałam ale niestety z rzodu o 4 centy poszla w dół na sprężynach efekt? myślałam , że bedzie lepszy a tu takie rozczarowanie :razz: ale czarny kolor to czarny nie ma co gratuluje :kolebka:

Czekam na załozenie tematu ;)) Co do obnizania najrozsadniejszy jest chyba gwint , po nastepnej wypłacie własnie bede montował :mrgreen: :mrgreen: W tym miesiacu wymontowanie katów i do tego własnie pytanie !! Downpipe 600zl i zastanawiam sie czy nie oddac tłumikorzowi zeby sie z tym pobawił (napewno koszta zmaleja) czy kupic gotowca ? :566:
szczepciu
Zaawansowany forumowicz

Post autor: szczepciu »

ładnie wyszły te listwy ;) zdzierałeś tylko papierem ściernym, czy stosowałeś jakiś inny patent?
Wedel
Małopiszący

Poczatkowo wjechałem nozykiem lecz trzeba to robic bardzo ostroznie bo raz dwa mozna ostro naruszyc plastiki , potem to co sie nie dało jechałem papierem (bron boze uzywac wszelkich chemikali znajomy uzył lakkillera i listwy mu całe napuchły ) powolna robota ale efekt :razz:
Dorota85
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Dorota85 »

Ha gwint pewnie , że lepiej , ale nie ukrywam , że kiedyś miałam gwint w lupo i kręgosłup mój tego nie umiał przeżyć niestety a dach zapadał sie troche jakby na pól , więc chyba mi sie źle kojarzy :P
Sebek#13
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Sebek#13 »

Dorotko, jeśli zapadał Ci się dach to może znaczyć, że Twoje Lupo było składane z 2 :D Sam śmigam na gwincie, auto jest bardzo nisko posadzone, profil opon 35, fakt faktem, że komfortu nie ma, ale nic się nie zapada, kielichy nie pękają, itp. Nie ma się co martwić jeśli nasze śmigiełko jest w jednym kawałku! :)
ODPOWIEDZ