SPOTY BTS CHORZÓW
Panowie według kalendarza spoty w lutym wypadają 14go i 28go. W związku z Walentynkami może byśmy zrobili spota teraz czyli 7 i potem 28. Bo wątpię, że ktoś się z nas wymknie w Walentynki na spota Co myślicie???
Ostatnio zmieniony 2014-02-05, 07:22 przez markos, łącznie zmieniany 1 raz.
- Daro Siem-ce
- Zaawansowany forumowicz
- Daro Siem-ce
- Daro Siem-ce
Ehhh mechanik dziś mi dzownił ze nie da rady, bo nie ma cześci, jutro odrazu po robocie jade czyli 15:30 auto będzie rozbierane, jeśli się wyrobi do 17;30 ze składaniem to wpadne odrazu po mechaniku do was przywitać się trochę pogadać... A jesli mi się nie uda to niestety mnie nie będzie... Ciekawe czy dużo roboty jest z wymiana podpory wału
E46 coś tam pod maską pyka !
- Daro Siem-ce
egon2610, co to za pytanie ?? każdy może przyjechać i pogadać , zobaczyć i może sie skusi na Bmw
Mikolajek, troszke roboty z tym jest ale jak jest konkretny mechanior to ci to w miare szybko ogarnie
PS. Ja sie troszke spóźnie bo jade z bąblem do lekarza , ale bede napewno tylko rodzinke odwioze do domu potem
Mikolajek, troszke roboty z tym jest ale jak jest konkretny mechanior to ci to w miare szybko ogarnie
PS. Ja sie troszke spóźnie bo jade z bąblem do lekarza , ale bede napewno tylko rodzinke odwioze do domu potem