bmw e36 coupe by WRazle
http://www.youtube.com/watch?v=BXZ7h9c- ... e=youtu.be
haaaaa ! podłaczone !!! i działa ;D 10000mlionów kabli !
haaaaa ! podłaczone !!! i działa ;D 10000mlionów kabli !
WrazleR ------->
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
A wieloklin bedzie pasowal, bo do poliftowych e36 napewno, ale nie wiem czy do Twojego... I jesli kiera jest po 9/99r to ma dwunabojowa poduche...
ogolnie jedna z lepszych kierownic.
ogolnie jedna z lepszych kierownic.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
No ja mam taką kierę. Ale warunkiem jest żeby kiera była przedliftowa bo polift nie podejdzie. Krótko mówiac musisz mieć kiere do której przykręcana jest taśma, jeśli tak jest to wszysko masz p&p..wrazle pisze:podłaczał już z e39 do e36 kiere
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Ogólnie jest tak ,że do liftu piątki wszystkie graty jak i kierownice są takie same jak w e36. Dla tego do e36 da się przeszczepić multifunkcje z e39 i e38 na gratach przedliftowych (chyba do 97r.)wrazle pisze:a taśma z e36 pasuje do tej e39
Najlepiej zrobisz misiek jak ją spylisz i kupisz przed lift. Wracaj do zdrowia i do zobaczyska
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Dziś foteliki przyszły od tapicera, co prawda szkoda że nie dało sie zrobić z tych zagłowków takich jak są w vaderach, ale fotel zrobiony tak że wystarczy żę dorwe takie 2 zagłowki i włoże i będzie git puki co i tak jestem bardzo zadowolony, boczki i podsufitka będzie za pare dni muszę grzanie podłączyć a nie wiem jak.
felunie 32 sprzedałem i czekam na rondel 0021 8,5/10j
błotnik i nadkola dziś bedę wymieniać nowy mpak zderzak czeka do założenia jak ktoś chce kupić stary lekko pęknięty wystarczy lekko pospawać i będzie git to sprzedam za 100zł
narazie chyba tyle choć dużo roboty jeszcze.
felunie 32 sprzedałem i czekam na rondel 0021 8,5/10j
błotnik i nadkola dziś bedę wymieniać nowy mpak zderzak czeka do założenia jak ktoś chce kupić stary lekko pęknięty wystarczy lekko pospawać i będzie git to sprzedam za 100zł
narazie chyba tyle choć dużo roboty jeszcze.
WrazleR ------->