Też tak czujęŁatysz pisze:Tomek składaj już to w całość bo mnie to już zżera a czuje że będzie malinka;p

Już niedługo wpadnie kilka kolejnych kosmetyków do detalingu

W 330D miales tego pełny bagaznik i jeszcze Ci mało?Tomek pisze: Już niedługo wpadnie kilka kolejnych kosmetyków do detalingu
jak chcesz to możemy się zgadać ostatnio wypróbowałem i bardzo fajny środek mam do skórki i możemy się w 2 pobawić trochu;pTomek pisze:Też tak czujęŁatysz pisze:Tomek składaj już to w całość bo mnie to już zżera a czuje że będzie malinka;phehe
Już niedługo wpadnie kilka kolejnych kosmetyków do detalinguDo lakieru sprzęt już jest - teraz czas na detale typu silnik, nadkola, felgi, plastiki i skóra
Spoko, zgadamy się bo za tydzień/dwa będę zamawiał więc...Łatysz pisze:jak chcesz to możemy się zgadać ostatnio wypróbowałem i bardzo fajny środek mam do skórki i możemy się w 2 pobawić trochu;pTomek pisze:Też tak czujęŁatysz pisze:Tomek składaj już to w całość bo mnie to już zżera a czuje że będzie malinka;phehe
Już niedługo wpadnie kilka kolejnych kosmetyków do detalinguDo lakieru sprzęt już jest - teraz czas na detale typu silnik, nadkola, felgi, plastiki i skóra
Mystic to co miałem w 330d dotyczyło tylko lakieru a teraz potrzebna mi reszta do ogarnięcia innych detaliMystic888 pisze:W 330D miales tego pełny bagaznik i jeszcze Ci mało?Tomek pisze: Już niedługo wpadnie kilka kolejnych kosmetyków do detalingu![]()
Standardowo jak zlozysz koła to zapraszam na przymiarke
Falkeny super się naciągają , dobrze uszczelniają i są zgrabniejsze niż większość opon w tych samych rozmiarach. Dobry wybórTomek pisze:Falken 452