przymo pisze:Mam nadzieje ze jak pojedziesz na przednie naciągnąć oponki to będe w domu i zobaczę je w realu
A falkeny bardzo fajne opony, przejeździłem teraz na nich sezon moze inny model ale drogi trzymały się super, czy to na mokrym czy suchym, złego słowa powiedzieć na nie nie mogę.
W razie czego to specjalnie dla Ciebie przywiozę jedną w Golfie hahaha
Strasznie gownianie sie naciagaja te Falkeny. U mnie pojezdzily pare dni i od razu pociete na boku. Czekam na caloksztal, bo slyszalem ze silnik juz leci
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Mystic888 pisze:Strasznie gownianie sie naciagaja te Falkeny. U mnie pojezdzily pare dni i od razu pociete na boku. Czekam na caloksztal, bo slyszalem ze silnik juz leci
Wlasnie od niego wrocilem ale V8 nie widzialem, tylko jakas V10 sie walała
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.