Jak nie dorwę w trakcie całego sezonu deski obszytej skórą to po sezonie odstawiam im auto i niech walczą, jedynie cena przeraża... No ale czego się nie robi z miłości do auta
Muszę jeszcze zawieźć im poduszkę żeby też objechali nową skórą, bo nie chcę żeby była różnica
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Dopóki nie mam silnika w budzie to nie zakładam bo mija się z celem
Czekam aż Darex zrobi swoją robotę i wtedy mogę bez problemu działać dalej w temacie
Kaper pisze:oklepane czy nie - dla mnie najlepsze koło jakie bmw wypuściło. 20" razem z glebą pozamiatają system
2X!!
Tomek pisze:Muszę jeszcze zawieźć im poduszkę żeby też objechali nową skórą, bo nie chcę żeby była różnica
Jak to? Poduszkę można obszyć ?
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Skoro obszywaja poduszki to zapewne sie nie otwieraja, w ten sposob pozbywaja sie klientow.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
viruz pisze:No no godnie bedzie grubo na aucie.. Tomek a co z planami do m3 ?? Zrezygnowales?? pzdr
Poduchy normalnie obszywają Koszt obszycia poduchy z "serducha" - 150zł
viruz na chwilę obecną poszły na bok - szkoda mi było tego co pod blokiem stało - a że dobrych e38 mało w PL to biorę się za to - a na M3 przyjdzie jeszcze czas