Raz, na przejeździe BTSu na zlocie faktycznie wszyscy powoli, grzecznie przejeżdżali przez miastu
Dwa, nie mam zamiaru się z nikim identyfikować a tym bardziej z niektórymi wsiami które faktycznie przyjeżdżają, takim osobom jedynie mówię, że mi się nie podoba i tyle, rozmawiam z osobami które znam lub mają auta które przyciągają moją uwagę i chyba o to w tym chodzi c'nie? Ja nie mam problemu aby podejść do typa z VW które jest zrobione z główą, czy Polskiego Skurviela czy auta z innej marki. Nie chcecie? Nie przyjeżdżajcie, ja Was do tego nie zmuszę, to nie zlot na najpiękniejsze, najcudowniejsze i cholera wie jakie auto tylko zwykły spot aby pogadać z ludźmi, spotkać się. Parę BMW przyjeżdża to w czym problem aby stanąć w naszej grupce i pogadać, chyba, że przyjeżdża się na spoty aby wygrywać statuetki. Moim zdaniem trzeba tutaj rozróżnić pojęcia spot a zlot. Na Rybnik też przyjeżdżali innymi markami i problemu z tym nie było. Malaj byłeś na przed ostatnim spocie? Był gość z passata który zaczął
szaleć? Zaraz było nas paru którzy zalecieli do niego aby przestał odwalać bo szkoda miejscówki aby nas wywalili. Tak więc nie mów, że na samym spocie jest sama wieś i buractwo i pałowanie na zimnym i
kto wie co jeszcze. Kończąc wypracowanie - zapraszam na następny termin z browarkiem, chętnie wypiję z większością Was, zazwyczaj stoję obok czarnego / zielonego turasa i niebieskiego Cabrio. Do następnego - Elo
post nagrodzony za wulgaryzmy