Kumpel ma Merca S 500 na taxi w gazie i pali mu 14-15 gazu Na miescie Dlatego chcialem zapytac jak to u ciebie wyglada...
Czyli przy 5.4 V12 trzeba liczyc te 20 WOW
Ale to ma byc 2 auto................... :]
Krzys pisze:no to 100zl za 100KM to ogromna kwota tomek pry 20l spalania. Kumpel ma 735i i mu spala ok 15-16l/100km
Wiem ze to duze spalanie Ale mowie po raz kolejny to nie ma byc auto do jazdy na codzien One ma sie swiecic i zbierac nagrody na zlotach
Na codzien mam 325...... Jak to fajnie jest byc jedynakiem <dzolk>
Krzys pisze:no to 100zl za 100KM to ogromna kwota tomek pry 20l spalania. Kumpel ma 735i i mu spala ok 15-16l/100km
Wiem ze to duze spalanie Ale mowie po raz kolejny to nie ma byc auto do jazdy na codzien One ma sie swiecic i zbierac nagrody na zlotach
nagrody ? za co...musialbys byc z miasta bo u Ciebie zlotow nie robia hahahaha
ale po co mi by bylo auto ktore mnie ciagnie do jazdy a nie bede nim jezdzic na codzien bo niemam kasy na wache... kup sobie malucha z 54r' na to samo wyjdzie
nagrody ? za co...musialbys byc z miasta bo u Ciebie zlotow nie robia hahahaha
ale po co mi by bylo auto ktore mnie ciagnie do jazdy a nie bede nim jezdzic na codzien bo niemam kasy na wache... kup sobie malucha z 54r' na to samo wyjdzie
A kto powiedzial ze nie bede mial na wache : :
Poprostu nie bede nim na codzien je