bmw e36 coupe by WRazle
ta skóra się naciągnie jest jeszcze świeżą i dopiero po jakimś czasie się zmieni tak mowil tapicer wiec mu zaufam na żywo dużo lepiej sie prezentują , nie mam jak zrobić lepszych fot bo auto na cegłach xD a światło do dupy .
boczki i podsufita przyjdzie to już efekt będzie coraz lepszy
boczki i podsufita przyjdzie to już efekt będzie coraz lepszy
WrazleR ------->
- rybka318
- Zaawansowany forumowicz
Wszystko ogólnie fajnie, ale te fotele to Lipa, nie podoba mi się ani pomysł obszycia ani wykonanie. Sory, nie obraź się ale zamiast pakować kasę w takie obszywanie sportów trzeba lepiej było szukać używanych vaderów, a nie jakieś plany związane z zagłówkami
Takie moje zdanie, mam nadzieje że się nie spienisz na mnie
Takie moje zdanie, mam nadzieje że się nie spienisz na mnie
Zobacz moje coupe
/viewtopic.php?t=15375
/viewtopic.php?t=15375
Ja nie mogę się z tym zgodzić. Jeśli tylko skóra się jeszcze zejdzie to będzie super. Przeszycie tych foteli mi się podoba, głownie poddupek. Wygląda to dość świeżo i nie mija się z epoką e36... Jakbyśmy mieli wszyscy wszystko robić tak jak inni to wszyscy jeżdzilibyśmy germanami w stylu syndykatu.. ładne, kosztowne ale już oklepane. A uważam , że warto iść własną drogą bo może ktoś kiedyś nasz pomysł nazwie kultowym i zacznie nas naśladowaćrybka318 pisze:nie podoba mi się ani pomysł obszycia ani wykonanie
Ale z tym nawet ja się zgodzę. Zostaw lepiej tak jak jest Są rzeczy świętę a vaderów się nie podrabiarybka318 pisze:a nie jakieś plany związane z zagłówkami
Ostatnio zmieniony 2014-03-03, 21:34 przez whucrew, łącznie zmieniany 1 raz.
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
-
- Małopiszący
Jeee.. Miazga są te koła Muszę to na żywo zobaczyć
A co do klamek to jeśli chodzi o drzwi przednie to było z tym trochę imprezy. Aby je wymienić to musiałem zdjąć tapicerkę, odkręcić prowadnice od szyby i wyjmować same szyby plus wyjać klamkę oczywiście, a ponieważ miałem same łapki to musiałem zaklepywać trzpienie klamek i po wymianie je znów rozklepywać... Ogólnie wyjąć łatwiej niż założyć. Tak jest w sedanie a jak będzie w coupe to nie wiem
A co do klamek to jeśli chodzi o drzwi przednie to było z tym trochę imprezy. Aby je wymienić to musiałem zdjąć tapicerkę, odkręcić prowadnice od szyby i wyjmować same szyby plus wyjać klamkę oczywiście, a ponieważ miałem same łapki to musiałem zaklepywać trzpienie klamek i po wymianie je znów rozklepywać... Ogólnie wyjąć łatwiej niż założyć. Tak jest w sedanie a jak będzie w coupe to nie wiem
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..