Witam serdecznie, mam kilka pytań jak i chciałbym dostać kilka rad ( od osób które posiadają właśnie ten model 7er).
Napiszę pytania w punktach żeby było jasno i wyraźnie :
1. Jaki motor Diesel/Benzyna, jaki litraż, na co patrzeć kupując dany silnik
2. Jakie bolączki posiadają te modele, na co zwracać uwagę przy zakupie, oglądaniu
3. Jakie rzeczy często się psują, koszty napraw np. zawieszenia (itp.)
oto takie kilka pytań które najbardziej mnie dręczą ....
[E65-E68] Kilka pytań/rad odnośnie e65
-
- Zaawansowany forumowicz
zależy jaka masz kieszeń na utrzymanie samochodu :") bo kupić nie sztuka ,ok kolega kupił e60 M5 , jak usłyszał o serwisie świec itd. pozostała opcja www.allegro.pl /sprzedam e65 skrzynia stawia figle , zależy jaki motor. felgi zaczynają sie od 18 co chodzi o lato wiec oponki tez nie tanie , nie wiem , ciężko powiedzieć czym "dysponujesz i jaki przekaz z tego będzie " autko ogolnie fajne , ale potrafi postawić rogi :)osobiście mam e38 , i nie zmieniłbym na e65 , mimo ze wyglądam poraża , elegancja grzeszy , a zmysłowością nie można nadążyć :)jak Cie stać to bierz
BMW to nie tylko zwykła marka, to cecha charakteru,to klasa, to elegancja ...
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Pierwsza sprawa: ile masz kasy na e65?
Zreszta ten temat juz byl poruszany na forum, ale widocznie nie chcialo CI sie szukac.
Zreszta ten temat juz byl poruszany na forum, ale widocznie nie chcialo CI sie szukac.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.