[E36] e36 by KOWAL
Też tak miewam. Po prostu ten zamek (język) przeskoczył ci za daleko. Trudno to opisać i najlepiej jak wezmiesz i wymontujesz ramkę od halo i zobaczysz jak to działa.. Ja tak zrobiłem i halo wkońcu wskoczyło na miejsceKOWAL pisze:halo już dawno byłoby ciemne ale lewy nie zatrzaskuje się w ramce, a zaczepy wszystkie są całe... i nie wiem jak go tam zaaplikować żeby go nie zgubić
Lampy masz śliczne Co do parowania to najlepszy sposób jaki na to znazłem jest bardzo prosty. U siebie wymontowałem uszczelki z klapek od długich świateł. Lampy się cały czas delikatnie przez to wietrzą bez możliwości zakurzenia. I parowanie ''wyparowało'' jak ręką odjął Parują gdy są zbyt szczelne
Pozdro
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
whucrew, dzięki za radę
jutro wymontuje uszczelki od długich i zobacze czy jest różnica
@edit:
po ostatnich przebojach z wyciekami płynu chłodniczego dzisiaj temat ten uważam za zamknięty
ostatni mechanik co robił bmke chwalił się, że dolał mi płynu chłodniczego bo miałem za mało i co się okazało tak uzupełnił, że zapowietrzył cały układ...a mówił, że odpowietrzył to uwierzyłem mu...
dzisiaj kolejny wyciek w drodze do szkoły... wróciłem się do mechanika (ale już innego)
i ten porządnie odpowietrzył i co się okazało po tym odpowietrzeniu weszły jeszcze 4 litry płynu chłodniczego! maskara, dobrze, że z głowica wszystko ok skoro jezdziłem na polowie plynu w calym ukladzie...
jutro wymontuje uszczelki od długich i zobacze czy jest różnica
@edit:
po ostatnich przebojach z wyciekami płynu chłodniczego dzisiaj temat ten uważam za zamknięty
ostatni mechanik co robił bmke chwalił się, że dolał mi płynu chłodniczego bo miałem za mało i co się okazało tak uzupełnił, że zapowietrzył cały układ...a mówił, że odpowietrzył to uwierzyłem mu...
dzisiaj kolejny wyciek w drodze do szkoły... wróciłem się do mechanika (ale już innego)
i ten porządnie odpowietrzył i co się okazało po tym odpowietrzeniu weszły jeszcze 4 litry płynu chłodniczego! maskara, dobrze, że z głowica wszystko ok skoro jezdziłem na polowie plynu w calym ukladzie...
Fajnie, fajnie, bardzo ładnie wręcz Z tą US blachą ekstra to wygląda.. Myślałeś nad jakąś dokładką do zderzaka? Czy plan przewiduje coś takiego wogóle? Jaką pastą polerujesz?
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
whucrew, biorę pod uwagę jedną dokładkę- racing dynamics, ale nie umiem takiej dorwać nigdzie... inne dokładki mi się nie widzą jakoś niestety...
wiem, że wpadnie pas z nerami po lifcie bo na tym jest pare purchli no i potem blacharke trzeba ogarnąć w paru miejsach.
no i ja gadlaismy za niedlugo łapię się za podsufite:)
szukałem po sklepach autosola do aluminium ale nie umiałem dorwać a byłem w kilku sklepach więc chyba poniosła mnie chwila i kupiłem sonaxa... chociaz tę jedną co narazie zrobiłem to nawet ładnie wyszła ;p
wiem, że wpadnie pas z nerami po lifcie bo na tym jest pare purchli no i potem blacharke trzeba ogarnąć w paru miejsach.
no i ja gadlaismy za niedlugo łapię się za podsufite:)
szukałem po sklepach autosola do aluminium ale nie umiałem dorwać a byłem w kilku sklepach więc chyba poniosła mnie chwila i kupiłem sonaxa... chociaz tę jedną co narazie zrobiłem to nawet ładnie wyszła ;p