[E36] Bawareiro By Wbs - zaczynamy zabawę w wyścigi.
- Daro Siem-ce
- Zaawansowany forumowicz
Daro.. haha, Ty mnie zawsze rozbawisz. Co do samochodu to powstaje powoli projekt może na przyszły rok do gsmp.
Mystic, będzie powrotnie 2.0. Matuszczak pokazał, że da się wyciągnąć ze 165km 6,5 sek w e46.
Dużo było ciekawych aut, które zostały sprzedane, bo można tu kilka wyliczyć takich na wypasie. Chce kupić samochód, który mało spali do 6l. Ten zostaje na wyścigi. Nie będzie mnie stać utrzymać 3 samochodów. Wróciło mi się praktycznie wszystko co w niego włożyłem nie licząc malowania. Jest dobrze. Dużo pracy przy tym się zapowiada.
Mystic, będzie powrotnie 2.0. Matuszczak pokazał, że da się wyciągnąć ze 165km 6,5 sek w e46.
Dużo było ciekawych aut, które zostały sprzedane, bo można tu kilka wyliczyć takich na wypasie. Chce kupić samochód, który mało spali do 6l. Ten zostaje na wyścigi. Nie będzie mnie stać utrzymać 3 samochodów. Wróciło mi się praktycznie wszystko co w niego włożyłem nie licząc malowania. Jest dobrze. Dużo pracy przy tym się zapowiada.
Poszukaj, Michał Matuszczak e46 Sienna czy Czarnorzeki gdzieś się wypowiadał o przyspieszeniu chyba w 2009 albo 2010 roku. YT .
edit
tak, jak napisałem na 3er.
Ciesze się, żę droga się zmienia. Mam motywację i jestem zdeterminowany chociaż braku dodatkowych funduszy. Mam sporo płatności, bo jak każdy z nas chcę mieć telewizję, neta czy chociażby tableta i telefon;/ przy naszych zarobkach... ech. Powoli działam. Tak jak obiecywałem, że z pustej serii 2.0 coś powstanie, tak teraz daję słowo, że zabawkę jaką chcę zbudować, zbuduję. Czy mi się uda czy nie, będę wiedział, że spróbowałem, a beemka mnie nie zawiedzie - i nie, żę to wiem, a jestem o tym przekonany. Wszystko wymaga czasu. Powoli a do przodu!
edit
tak, jak napisałem na 3er.
Ciesze się, żę droga się zmienia. Mam motywację i jestem zdeterminowany chociaż braku dodatkowych funduszy. Mam sporo płatności, bo jak każdy z nas chcę mieć telewizję, neta czy chociażby tableta i telefon;/ przy naszych zarobkach... ech. Powoli działam. Tak jak obiecywałem, że z pustej serii 2.0 coś powstanie, tak teraz daję słowo, że zabawkę jaką chcę zbudować, zbuduję. Czy mi się uda czy nie, będę wiedział, że spróbowałem, a beemka mnie nie zawiedzie - i nie, żę to wiem, a jestem o tym przekonany. Wszystko wymaga czasu. Powoli a do przodu!
- Daro Siem-ce
- Zaawansowany forumowicz
Brak czasu na zabawę w fotki. Kupiłem Bimarco Futura, dobrze się w nim siedzi choć jest dość miękki. Została mi jedynie elektryka i szyber dach. I tu pytanie. Czytałem, że plexi na dachu może się odkształcać. Może wyciąć blachę z innego dachu i przynitować?
Jeśli macie linki do ciekawych for wyścigowych/raj, możecie zapodać. Fotki w pon.
Jeśli macie linki do ciekawych for wyścigowych/raj, możecie zapodać. Fotki w pon.
Kaper a skąd wiesz, że bzdura?!Kaper pisze:bzdura...wbs pisze:Czytałem, że plexi na dachu może się odkształcać
Ja wiem i widziałem, że jest się w stanie odkształcić trochę.
Ale to temperatura rzędu 38-40 stopni i auto stoi tak kilka dni na pełnym słońcu.
W momencie wytracania swojej temperatury zmienia gęstość i potrafi się pofalować
Czy różne rodzaje pleksi są, to już nie mam pojęcia szczerze mówiąc.
WBS, jeżeli ty chcesz się tym autem ścigać tylko i bd je trzymał w garażu to wiadomo że z masy zejść jak najbardziej.
W tym momencie bym wyciągnął cały szyber i wstawił plekse.
Szyby tak samo z pleksy w sedanie ułatwione bo masz ramy szyb
WBS, jeżeli ty chcesz się tym autem ścigać tylko i bd je trzymał w garażu to wiadomo że z masy zejść jak najbardziej.
W tym momencie bym wyciągnął cały szyber i wstawił plekse.
Szyby tak samo z pleksy w sedanie ułatwione bo masz ramy szyb