spoko ;]Mystic888 pisze:Pomaranczowy kierun + ksenon nie wiadomo skad + podrabiane BH.
jak dla mnie tragedia i żal.
BMW E34 by Malaj
- Daro Siem-ce
- Zaawansowany forumowicz
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Poprostu nie jestem z tych co sie klepia po plecach i "podziwiaja" na forum/spotach/zlotach, a pozniej [na forum nie przeklinamy] za plecami co jest nie tak.
Bo na tym forum jest wiele takich osob.
Nie podoba mi sie ten przod, bo wyglada jak choinka, wiec pisze o tym.
Malaj przyjal moja opinie i jest git, ale musi sie znalezc dwoch lamusow ktorzy szukaja problemu tam gdzie go nie ma.
jak chcesz cos wiedziec o V12 to napisz, dokladnie Ci powiem co ja boli.
Za 2 tygodnie zlot bmw5er, jestes tam zalogowany, to mozesz jechac, bedziesz mogl obejrzec 550i z bliska.
Bo na tym forum jest wiele takich osob.
Nie podoba mi sie ten przod, bo wyglada jak choinka, wiec pisze o tym.
Malaj przyjal moja opinie i jest git, ale musi sie znalezc dwoch lamusow ktorzy szukaja problemu tam gdzie go nie ma.
jak chcesz cos wiedziec o V12 to napisz, dokladnie Ci powiem co ja boli.
Za 2 tygodnie zlot bmw5er, jestes tam zalogowany, to mozesz jechac, bedziesz mogl obejrzec 550i z bliska.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
hola, hola, dlaczego lamusów?Mystic888 pisze:musi sie znalezc dwoch lamusow ktorzy szukaja problemu tam gdzie go nie ma.
każdy wyraża swoja opinię, ja po prostu napisałem, że Tobie ciężko dogodzić bo z tego co zaobserwowałem jesteś perfekcjonistą a skoro nie zrozumiałeś przekazu to nie musisz chociaż obrażać, bo nie napisałem nic złego...
Jeszcze znalazłoby sie coś do zrobienia ale już nie mam na to czasu ani pieniedzy a efekt końcowy i tak mnie zadowala jak to mowia "to je dobre po wsi latać" ;pKOWAL pisze:nonono, jestem pod wrażeniem jak teraz całość wygląda
nic dodać, nic ująć... piękny US, jeździłbym
Gdy siadasz na miejscu pasażera to trzesa ci sie cycki od subwoofera...