[E46] e46 by shockwave
Dzidek, malowałem sam i nie szprajem tylko dobrałem sobie kolor i prysnąłem pistoletem A efekt zadowalający, muszę tylko poprawić malutkie skazy (kurz, czy ki pieron - przydałaby się komora to malowania). A i bym zapomniał, 90% efektu to przygotowanie listew do malowania (widać każdy ubytek, nierówność), także trzeba się przyłożyć.
-
- Małopiszący
Dzięki dzięki, większe wygląda lepiej http://i.imgur.com/TOwInib.jpg
A tu fotka z ostatniego wypadu po materiały
A tu fotka z ostatniego wypadu po materiały
Witam, dziś świętujemy
Co nowego?
Stara tulejka czy tam koszyczek (jak kto woli) był już wyrobiony więc został wymieniony na nowy, ale jeszcze coś mi nie pasuje przy zmianie biegów (czasem jest opór przy wrzucaniu jedynki i niekiedy trzeba "szukać" trzeciego biegu zamiast pchnąć tylko do przodu z 2ki. Co jeszcze może być tego przyczyną?)
+z nadmiaru wolnego czasu wyszło podświetlanie nóg (spokojnie, niedługo będzie Ori, ważne, że kable już są przeciągnięte )
A tutaj zjazd rodzinny, rodzinka w komplecie
Pozdrawiam
Co nowego?
Stara tulejka czy tam koszyczek (jak kto woli) był już wyrobiony więc został wymieniony na nowy, ale jeszcze coś mi nie pasuje przy zmianie biegów (czasem jest opór przy wrzucaniu jedynki i niekiedy trzeba "szukać" trzeciego biegu zamiast pchnąć tylko do przodu z 2ki. Co jeszcze może być tego przyczyną?)
+z nadmiaru wolnego czasu wyszło podświetlanie nóg (spokojnie, niedługo będzie Ori, ważne, że kable już są przeciągnięte )
A tutaj zjazd rodzinny, rodzinka w komplecie
Pozdrawiam