Na macro spotykamy się w środy i jakoś chętnych niema.Przyjeżdża bardzo mało osób można powiedzieć że zawsze te same(dwie lub trzy).Tak więc macro odpada.Trzeba znaleźć miejsce gdzie można w ciszy i spokoju postać,pogadać a nawet spalić grilla.Na macro jakoś sobie tego nie wyobrażam Dajcie jakieś pomysły biorąc pod wzgląd bardziej jakieś łono natury czy parkingi gdzie jest mały ruch. Kuti tę twoja miejscówkę trzeba dokładnie sprawdzić jak tam jest. D.G. czy Sosnowiec są dużymi miastami i na pewno są jakieś fajne miejsca do spotkań i nie musi to być centrum.
Pogoria IV od strony tamy ten szutrowy parking? ... pamiętam że kiedyś tam E30 wjeżdżałem i nie było źle (-60/-40)... ale nie wiem jak teraz to wygląda bo dawno od tej strony nie byłem. Ktoś się orientuje ?
No właśnie.Bardzo fajnym miejscem dla nas było Piekło,bo był i grill i można było się kąpać w Pogorii a niektórzy mogli nawet łowić ryby Na parkingach w C.H. nie ma tego klimatu.Latem nie siedzimy 2 godz. ale nawet do późnych godzin wieczornych.Dlatego zależy nam na bardziej spokojnych miejscach Na pewno takie są
Jest jedno takie miejsce, tylko nie wiem jak to tam wygląda w weekend, opuszczona stacja benzynowa na strzemkach. Chłopaki tam jeżdżą upalać i ślizgać się.
Niestety nie wygląda to już tak ładnie jak na google maps.
Szczerzę doradzam żeby dzisiaj podjąć jakąś konkretną decyzję aby wszyscy zdążyli do jutro przeczytać co gdzie i jak
Ps: Ksawer wybierasz się w sobotę na spot? bo mam Ci coś do przekazania