Ja nawter sem nie wiem czy xenony są fajne.. świeca mi jakby im się nie chciało, ale jadę w końcu je ogarnąć w sobotę do katowic. Gości biere 600 za 2 lampy
i może się jeszcze skuszę na ringi.. się zobaczy
Dokładnie!! Fajne jest tylko to ze dalej niż światło widać białe pasy nic poza tym czasem jak jest brzydko i auto przed toba opryska lampy z błota to nawet spryskiwacze nie dają rady i trzeba szmatka przecierać bo lekkie zabrudzenie i już widać różnice denerwujące to jest. Też myślałem żeby oddać tam do Katowic ale poczekam na twój raport
Mikolajek jak bym nie mial xenona to bym se tym glowy nie zawracał a mozna kupic fajne zestawy led tylko nie czytałem o tym. No i xenon duzo kosztuje ja w zeszłym roku 2 żarniki BOSCH 360 zł jak bo mialem jakies podróbki z a 50 zł to raz sie zaswieciła raz nie i jechałem z jednym światłem.
Szymon pisze:Mikolajek jak bym nie mial xenona to bym se tym glowy nie zawracał a mozna kupic fajne zestawy led tylko nie czytałem o tym. No i xenon duzo kosztuje ja w zeszłym roku 2 żarniki BOSCH 360 zł jak bo mialem jakies podróbki z a 50 zł to raz sie zaswieciła raz nie i jechałem z jednym światłem.
ja kupiłem z philipsa za 300zł z myślą że bedzie lepiej.. bo myślałem że te stare są do bani, a tu niiewielka poprawa
Auto na żywo dużo lepiej się prezentuje niż na fotkach Szkoda że kierownica i listwy zostały podmienione. Dzisiaj dostałem karniaka i też chcę taki silnik