[E46] (e46) 320d by michalk9017.
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Zalezy o jakich Zimmermanach mowimy. Mam Sport Coat Z i nie ma z nimi zadnego problemu, ale czas oczekiwania na tarcze to 3 miesiace. Mi ATE pordzewialy po miesiacu i juz nigdy tego gowna nie kupie.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
-
- Małopiszący
Witam dawno nic tu nie pisałem czas troszkę uaktualnić temat parę rzeczy się zrobiło min:
zmiana oleju padło na Motul X-cess 8100 5W40 do twgo filtry Mann prócz kabinowego:
Później przyszła pora na wymianę drążków kierowniczych i końcówek lemforder
Jakiś czas temu wymianie też uległy tylnie tarcze wraz z klockami stare już były wykończone prawie do końca nie wiele tam już zostało założyłem Ate zestaw:
A na koniec zabawy z tym wszystkim nareszcie się doczekały na swoją kolej zawitały progi z m-pakietu I dokładka którą sprawiłem sobie ok kolegi z forum damian081992,
zmiana oleju padło na Motul X-cess 8100 5W40 do twgo filtry Mann prócz kabinowego:
Później przyszła pora na wymianę drążków kierowniczych i końcówek lemforder
Jakiś czas temu wymianie też uległy tylnie tarcze wraz z klockami stare już były wykończone prawie do końca nie wiele tam już zostało założyłem Ate zestaw:
A na koniec zabawy z tym wszystkim nareszcie się doczekały na swoją kolej zawitały progi z m-pakietu I dokładka którą sprawiłem sobie ok kolegi z forum damian081992,