springi i rozpórka już założone WIELKIE podziekowania nalaża sie Michalowi i Kubie , jeszcze raz dzięki panowie, foty wrzucę po weekendzie jak umyje i dopieszcze kompiego. ale mnie sie podoba
ja kiedyś też kupiłem mtsy i nie byłem z nich zadowolony, było trochę niżej, ale tylko trochę
a miałem wtedy e46 330Ci
potem kupiłem H&R i to było dopiero fajne obniżenie, a było 35/10
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
człowiek zagoniony , czasu niema żeby siąść i uzupełnić temat.po obniżeniu mojej beemki (Michał i Kuba Wlk. dzięki chłopaki za pomoc) zrobiłem zbieżność i geometrie i przy okazji jak już stał u mechanika wymienił sie olej ,filtr oleju, i świece zapłonowe. Na dniach wpadnie nowy filtr powietrza i filtr kabinowy. Przez weekend miałem 5 min. dla autka i nakleiłem naklejeczkę
a potem stało się to
niby to jest oryginalny przebieg
ps. błąd poduchy? maty? kasuj bo razi w oczy shockwave, na szczęście nie maty jak robiłem z multi to zapomniałem wpiąć poduchę zanim podłączyłem aku i tak zostało.wiem musze podjechac gdzies na kompa
no Piotruś chętnie bym wpadł ale mam 2 problemy:
1 za nic nie umiem się do cb dodzwonić ( zmieniłeś nr ???) ,ani dogonić (śmigałeś przez parking kaufland cieszyn , a na spotach się nie zjawiasz
2 wpadł bym bez zapowiedzi ale nie wiem gdzie mieszkasz
AMI E46 pisze:Przez weekend miałem 5 min. dla autka i nakleiłem naklejeczkę
No i fajnie wyszło
peter9997 pisze:na pw Ci podeśle nowy nr
Ej Misiek to mi też ok?
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
w niedziele tak do 15 jestem na miejscu a potem dopiero koło 19-1930, bo robię kurs na dworzec do krk swoja odwieźć także może prędzej sobota jakby wam pasowało, bo cały dzień jesteśmy gdzieś w okolicach