[E46] 320d 150ps.
Kontrolka z trakcji + reczny na pomarańczowo oznacza wylaczenie w stu procentach kontroli trakcji. Jeżeli wyskakuje samo oznacza bład zwiazany z układem DSC.
Dziwne że nie masz błedu w inpie, zazwyczaj jest to zwiazane z czujnikiem kata skretu (pomaga adaptacja czujnika, czasem wystepuje jak jest zła zbieżność) albo czujnik przeciazen bocznych/przyspieszen bocznych różnie to nazywaja z tym że te czujniki powinny wywalać błąd jak sie coś dzieje...
Miałeś to jeden raz czy więcej ?
Dziwne że nie masz błedu w inpie, zazwyczaj jest to zwiazane z czujnikiem kata skretu (pomaga adaptacja czujnika, czasem wystepuje jak jest zła zbieżność) albo czujnik przeciazen bocznych/przyspieszen bocznych różnie to nazywaja z tym że te czujniki powinny wywalać błąd jak sie coś dzieje...
Miałeś to jeden raz czy więcej ?
NO SPEED NO FUN
PRIMO Właśnie tak się okazało, że dziś jechałem na zbieżność, a wczoraj popuszczałem drążki układu kierowniczego (były zapieczone) i wiadomo, skręciłem to na oko, kierownica była lekko w lewo, dojeżdżając właśnie do stacji diagnostycznej wywaliło mi te błędy, więc na 99% będzie to dotyczyło zbieżności, jak to usunąć ?
EDIT : Przeczytałem teraz, że po ustawieniu zbieżności wystarczy przejechać jakiś dłuższy odcinek drogi i błędy powinny zgasnąć.
EDIT : Przeczytałem teraz, że po ustawieniu zbieżności wystarczy przejechać jakiś dłuższy odcinek drogi i błędy powinny zgasnąć.