[E90] by fihu 325D Przymiarka felg str.4

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
Awatar użytkownika
Santiago
Małopiszący

Post autor: Santiago »

jakie opony zastosowales 225/35 i 245 czy 255 ?

jak sie pro kit sprawowal w zime haczyłeś duzo , duża zmiana w jeździe na zakretach ?

kurde nie moge sie przekonac do żadnej Twojej kuracji detalingowej lakieru przy tej polerce ładnie ,ale ja wiem ,ze przy tym lakierze można naprawde zrobić cuda ,az tak jest juz zniszczony ? Zacznij od dobrego wyglinkowania auta cholera no musi byc efekt zabezpiecz jakas politura dobra moze byc z megsa ultimate compound później jakiś wosk collinite 915 i jak jezdzisz na myjnie to nie szczotkuj tak tą szczotką tylko jakąś mikrofibre rękawice z długim włosem sobie załatw ;)

co do środka to naprawde BMW jak czasami cos oddupczy to boki zrywać :/ 18 tysięcy kosztuje dopłaty za nawi i sportowe siedzenia żeby do 3 litrowego wsadać takiego biedaka rozumie to moja 318 ma sportowe fotele ,ale juz o navi zapomnieli masakra poprostu w tej klasie to powinien byc standard !

pozatym vermilki jak vermilki :D zajebiste bardzo podobaly mi sie u lukasbmw z 3er ale zdziwiony jestem ,ze takie felgi masz a zalozylesz opony z lasu :twisted:

Pozatym ładnie spasowałeś ten zestaw jestem jak najbardziej na tak ;)
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

prezentuje się świetnie. Dobre zdjęcia :bmw:
Obrazek
PRIMO
Przyjaciel klubu

Post autor: PRIMO »

felgi to repliki ?? ładnie sie prezenci :)
NO SPEED NO FUN ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
fihu
Zaawansowany forumowicz

Post autor: fihu »

Dzięki, felgi firmy Vermilion
ODPOWIEDZ