1 normalny 1 ulgowy . wymyśliłem co bym zrobił z tym tsunami, 2 opcje:
na trzezwo to bym zkroil komus deske do serfowani i bym posmigal na fali
jakbym przedtem sie zjarał to wkrecił bym sobie ze jestem son goku z dragon boll i zatrzymał bym ta fale
AMI E46 pisze: wymyśliłem co bym zrobił z tym tsunami, 2 opcje:
na trzezwo to bym zkroil komus deske do serfowani i bym posmigal na fali
jakbym przedtem sie zjarał to wkrecił bym sobie ze jestem son goku z dragon boll i zatrzymał bym ta fale
Hahahahaaa ! Dostajesz za zadanie 5+ !
Ja na trzezwo to bym nawlił w galoty a na bani wkręciłbym sobie ,że jestem delfinem
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
o której i gdzie sie spotykamy w sobotę , na cn czy umawiamy sie pod samolotem i smigamy w grupie:) ??? i niech każdy weznie apartat i trza jakos udokumentowac tego spota, bo zadnych zdjec narazie niema z tego roku
AMI E46 pisze:o której i gdzie sie spotykamy w sobotę , na cn czy umawiamy sie pod samolotem i smigamy w grupie:) ??? i niech każdy weznie apartat i trza jakos udokumentowac tego spota, bo zadnych zdjec narazie niema z tego roku
Myślę ,że o 18 na samolocie. A ty Damian jak wolisz, albo przyjedz pod skrzydło albo zderzymy się gdzieś po drodze
damian081992 pisze:Jutro dam znać czy jedziemy
No wszyscy chętni niech się wpiszą do godz 16. Potem bedę rezerwował bilety
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
No super by było ! A do kina byś nie chciał jechać? Będziemy oglądać ''Wyścig''
Hej ludzie Weekend majowy przed nami więc musimy się jakoś spotkać. Propozycje ?