Susek pisze:To ważne info ... a czemu już nie stacja jeśli mogę wiedzieć ?
To jest decyzja wszystkich którzy byli na ostatnim spocie.Nad wodą jest przyjemniej i też można robić grilla.A jeżeli będzie padał deszcz będziemy jechać na stację schronić się pod dachem
Ja jak by co to bede jechał od strony Czeladzi ,bo jadę tam na działkę do teściów
EDIT
Tak teraz patrzyłem na mapie to bede przejezdzał koło Lidla ,to tam zajadę do ciebie jak bede jechał
Głodek pisze:Ja jak by co to bede jechał od strony Czeladzi ,bo jadę tam na działkę do teściów
EDIT
Tak teraz patrzyłem na mapie to bede przejezdzał koło Lidla ,to tam zajadę do ciebie jak bede jechał
Co do wyjazdu do Torunia myślę zrobić zbiórkę pod Macro.Tu obgadamy trasę jak jedziemy i stąd już wszyscy razem ruszymy w drogę.
Ma być parę aut z Jaworzna oraz EMILL swoją 3
Jak dobrze pójdzie to i Węgrzol do nas dojedzie
Co do wyjazdu do Torunia myślę zrobić zbiórkę pod Macro.Tu obgadamy trasę jak jedziemy i stąd już wszyscy razem ruszymy w drogę.
Ma być parę aut z Jaworzna oraz EMILL swoją 3
Jak dobrze pójdzie to i Węgrzol do nas dojedzie
My ruszamy 30 min wcześniej z pod kaufa, spotkamy się gdzieś po drodze, chodzi o to żeby paprys ten gorszy odcinek drogi pokonał na spokojnie. Bo on więcej niż 100 km/h nie pojedzie.