[E36] Rodzinny Touring-Kierownica w stylu Alpina
-
- Małopiszący
Czego się sąsiad nie chwalisz? A zawsze najpierw ja pierwszy dowiaduje się i dopiero póżniej forumGłodek pisze:Jako że wielkimi krokami zbliża sie majówka to grzechem by było nie wykorzystac tego czasu pozytywnie
bedzie wyjazd na działkę i będzie Black
Taka mala zapowiedz
[url=http://images61.fotosik.pl/926/27551554c1756619med.jpg]Obrazek[/URL]
Reszta jak już będzie koniec
Dzisiaj ruszyła akcja reanimacja ,spakowałem co szło wsadzic w Tourasa i jazda na Rybnik do kumpla
motor i skrzynia dojedzie w innym czasie na dniach ,kolega musi miec wolną chwile by mi to przewiózł
kilka zdjęc z dzisiejszej pracy
Narazie to by było na tyle ,bedzie mycie i przygotowanie komory pod nowe serce
Piątek i Sobota wymiana tylnego wózka
motor i skrzynia dojedzie w innym czasie na dniach ,kolega musi miec wolną chwile by mi to przewiózł
kilka zdjęc z dzisiejszej pracy
Narazie to by było na tyle ,bedzie mycie i przygotowanie komory pod nowe serce
Piątek i Sobota wymiana tylnego wózka
Kilka nowych fotek z weekendowej pracy
wymiana wózka tył
jak sciągałem wózek to bałem się w jakim stanie są mocowania ,ku mojemu zdziwieniu były w idealnym stanie ,oczysciłem i tył zakonserwowałem do świetego spokoju
Do tego pomarańczowego potwora zwanym Multikar ,na dniach wpadnie silnik 1,9tdi po chipie już leży przygotowany
wymiana wózka tył
jak sciągałem wózek to bałem się w jakim stanie są mocowania ,ku mojemu zdziwieniu były w idealnym stanie ,oczysciłem i tył zakonserwowałem do świetego spokoju
Do tego pomarańczowego potwora zwanym Multikar ,na dniach wpadnie silnik 1,9tdi po chipie już leży przygotowany