[E36] e36 by KOWAL
Dzisiaj działo się dosyć sporo. Przejdźmy do rzeczy:
na pierwszy strzał poszła zmiana diody centralnego na ori siemensa
przed:
po:
później zamontowałem dolot do puchy z filtrem powietrza, ponieważ u mnie brakowało
na benzynie jakby odżył ale na gazie się zamulił, myślę, że wystarczy go wyregulować, ponieważ teraz dostaje inną dawkę powietrza.
tutaj podsufitka po ściągnięciu materiału:
w trakcie montażu podsufitki:
...oczywiście nie mogłem zamontować złotych śrubek
a tutaj pare zdjęć po ukończeniu prac...musicie mi wybaczyć za jakość, oraz za brudasa za jakiś czas postaram się zrobić lepsze zdjęcia lepszym sprzętem
działa jak natura chciała
szyber też musiał być czarny
pobawiłem się chwilkę carbonem 4D i myślę, że jest ładnie i że na dniach obkleje jeszcze konsolę środkową przy biegach
W związku z tym, że rejestracja poszła za szybę i drażnił mnie jej srebrny tył to też poleciał w czerń !!!
no i przód z listwą, którą na próbę zmodziłem sam
do postoi (USów), dołączyłem ori postoje, efekt przerósł moje oczekiwania i tak już zostanie
pozdrawiam, KOWAL !!!
na pierwszy strzał poszła zmiana diody centralnego na ori siemensa
przed:
po:
później zamontowałem dolot do puchy z filtrem powietrza, ponieważ u mnie brakowało
na benzynie jakby odżył ale na gazie się zamulił, myślę, że wystarczy go wyregulować, ponieważ teraz dostaje inną dawkę powietrza.
tutaj podsufitka po ściągnięciu materiału:
w trakcie montażu podsufitki:
...oczywiście nie mogłem zamontować złotych śrubek
a tutaj pare zdjęć po ukończeniu prac...musicie mi wybaczyć za jakość, oraz za brudasa za jakiś czas postaram się zrobić lepsze zdjęcia lepszym sprzętem
działa jak natura chciała
szyber też musiał być czarny
pobawiłem się chwilkę carbonem 4D i myślę, że jest ładnie i że na dniach obkleje jeszcze konsolę środkową przy biegach
W związku z tym, że rejestracja poszła za szybę i drażnił mnie jej srebrny tył to też poleciał w czerń !!!
no i przód z listwą, którą na próbę zmodziłem sam
do postoi (USów), dołączyłem ori postoje, efekt przerósł moje oczekiwania i tak już zostanie
pozdrawiam, KOWAL !!!
Ostatnio zmieniony 2014-05-22, 21:36 przez KOWAL, łącznie zmieniany 1 raz.
No nie sufit jest piekny Tego brakowało temu wnętrzu Miłośnikiem carbonu nie jestem ale przypuszczam ,że będzie fajnie. Listwa plus US na big plus. Ogólnie Kamilu robi się malina i autko ma swój idiwidualny charakter co dla mnie jest bezcenne
P.S A może zamiast carbonu to coś w kolor tapicerki lub szczotkowane aluminium ? Tyle jest tego na allegro, że można się pokusić o coś ciekawszego
P.S A może zamiast carbonu to coś w kolor tapicerki lub szczotkowane aluminium ? Tyle jest tego na allegro, że można się pokusić o coś ciekawszego
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
-
- Małopiszący
No więc dzisiaj naprawiłem tylną lampę, ponieważ nie świecił mi lewy stop i nie była to wina gniazda zarówki musiałem szukać przyczyny. Okazało się, że winowajcą była lampa, która poprostu miała "dziurę" w styku nie wiem jak to określić więc dodam foto
długo nie myślałem...wziąłem w dłoń lutownicę i zalałem dziurę
rozwiązanie czasowe, kiedyś kupię lampę a jak narazie stop działa bez zarzutu.
Beata została również zapieczętowana ramką klubową
Ramka została przyklejona na kleju do szyb, ponieważ za niedługo wpada skrzynia i wzmacniacz. Zabieg ten zapobiegnie wibracją ramki
No a na deserek spędziłem z Beatą troszkę czasu i oto efekty
długo nie myślałem...wziąłem w dłoń lutownicę i zalałem dziurę
rozwiązanie czasowe, kiedyś kupię lampę a jak narazie stop działa bez zarzutu.
Beata została również zapieczętowana ramką klubową
Ramka została przyklejona na kleju do szyb, ponieważ za niedługo wpada skrzynia i wzmacniacz. Zabieg ten zapobiegnie wibracją ramki
No a na deserek spędziłem z Beatą troszkę czasu i oto efekty