VII ZLOT BMW TEAM ŚLĄSK
Ja startuje z Pszczyny i szukam osoby, które się przyłączą. Głupio trochę jechać samemu ewentualnie trzeba się będzie dołączyć do jakieś grupy. Zapraszam zainteresowanych z Pszczyny i okolic. Jak co to punkt zbiórki do ustalenia.Richi pisze:Mam pytanie czy ktoś z Pszczyny tub Tychów wybiera się na zlot?
A wie ktoś którędy będzie jechać podbeskidzie? Bo bym dołączył może do chłopaków..Richi pisze:sprawdziłem na forum Podbeskidzia o 8 zbiórka pod Tesco w BB
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Z racji tego, że policja w Rybniku nie wyraziła zgody na chwilowe zamknięcie pasa do lewoskrętu - wjazd na lotnisko od Żor....
Chcielibyśmy podziękować....
Proponuję ustawić kolumnę aut jeden za drugim wzdłuż linii ciągłej od strony Żor
w stronę centrum Rybnika.
Ktoś z nas poprowadziłby cały konwój ulicami do Centrum i z powrotem
Kto chciałby uczestniczyć w takiej przejażdżce proszę o przygotowanie się na wyjazd
z terenu zlotu o godzinie 11:30
Część dróg będzie pozamykana z racji imprezy sportowej, ale da się ominąć
i pokazać Rybnikowi nasze oręże
Chcielibyśmy podziękować....
Proponuję ustawić kolumnę aut jeden za drugim wzdłuż linii ciągłej od strony Żor
w stronę centrum Rybnika.
Ktoś z nas poprowadziłby cały konwój ulicami do Centrum i z powrotem
Kto chciałby uczestniczyć w takiej przejażdżce proszę o przygotowanie się na wyjazd
z terenu zlotu o godzinie 11:30
Część dróg będzie pozamykana z racji imprezy sportowej, ale da się ominąć
i pokazać Rybnikowi nasze oręże
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie widać na plakacie, że 20zł od samochodu???
O pieszych nie ma wzmianki
za wjazd nie można kasować
czym chcesz wjechać??
O pieszych nie ma wzmianki
jak przychodzi się z buta -woockashu pisze:czy jak przyjde z buta,
z zona i dzieciakiem musze placic wjazd?
za wjazd nie można kasować
czym chcesz wjechać??
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)