[E46] 320d 150ps.
Witajcie po długiej przerwie Byłem na zlocie w Rybniku, jestem pozytywnie zaskoczony tym ile było samochodów i dobrą organizacją. Spotkało się wiele ciekawych ludzi, ogólnie dzień oceniam pozytywnie
Szczerze mówiąc, myślałem nad tym, żeby sprzedać E46, kupić coś w deseń E39, ale tyle ile chciałbym dostać za E46 to bym nie dostał, a sprzedawać na siłę nie ma sensu.
Zostaje ze mną, wiem co mam, wiem czym jeżdżę i jestem za te auto pewny.
Plany co do samochodu :
- Skompletować m paka
- Sportsitze
- Ciemny sufit
- Ciemne szyby wraz z przednimi (bez przesady, lekko)
- Przez myśl przeszła mi również zmiana koła na coś szerszego, np. 9 i 10J, ale raczej zostaną te które są.
W drodze na Rybnik
Szczerze mówiąc, myślałem nad tym, żeby sprzedać E46, kupić coś w deseń E39, ale tyle ile chciałbym dostać za E46 to bym nie dostał, a sprzedawać na siłę nie ma sensu.
Zostaje ze mną, wiem co mam, wiem czym jeżdżę i jestem za te auto pewny.
Plany co do samochodu :
- Skompletować m paka
- Sportsitze
- Ciemny sufit
- Ciemne szyby wraz z przednimi (bez przesady, lekko)
- Przez myśl przeszła mi również zmiana koła na coś szerszego, np. 9 i 10J, ale raczej zostaną te które są.
W drodze na Rybnik
Tak więc teraz kompletny brak czasu na modzenie, a planów jest troszkę. Idą do mnie sportsitze w jasnej skórze, wraz z boczkami (chcę przełożyć same środki) do tego dekory będą malowane w piano black. Nie wiem kiedy co i jak, wstawiam 3 foty z telefonu na odświeżenie tematu, auto żyje, ma się dobrze, dzielnie daje radę jako daily
- Antek
- Zaawansowany forumowicz
Sebek , Ty wiesz , że to jest dla mnie najładniejsza E46 w sedanie jaką widziałem .
Wiadomo , jak każde auto wymaga lekkich poprawek , wiesz o czym mówię .
Jestem bardzo ciekawy jak będzie wyglądała z jasnym środkiem .
Masz wiele planów które pokrywają się z moimi .
No , ale na szczęście spotykamy się tylko na zlotach .
Piękna jest i niech tak zostanie !
Wiadomo , jak każde auto wymaga lekkich poprawek , wiesz o czym mówię .
Jestem bardzo ciekawy jak będzie wyglądała z jasnym środkiem .
Masz wiele planów które pokrywają się z moimi .
No , ale na szczęście spotykamy się tylko na zlotach .
Piękna jest i niech tak zostanie !