[E46] 320i by Ząbiak
-
- Zaawansowany forumowicz
No wiem. Et ma 21 na tył, ale z drugiej strony jest 9.5" szeroka, więc czy opona 215/35 to nie będzie już przesada z naciąganiem i czy wogóle da radę naciągnąć ???
było: e46 318ci '04, e46 316i '05, e46 320i '03, e91 320d ’10
jest: patrz pod nick.
"...gdyby Bóg kochał przedni napęd, to chodzilibyśmy na rękach..."
-
- Zaawansowany forumowicz
Witam. W wolnej chwili postanowiłem zrobić aktualizację... żeby nie było że nic się nie dzieje
1. Korzystając z uroków ładnej pogody postanowiłem zrobić letnie odkurzanie w wersji zaawansowanej
przed:
po:
2. Zabawa z NSC Expert przyniosła następujące efekty:
- zmiana licznika / komputera z mil na kilometry
- ryglowanie zamków po przekroczeniu 20km/h
- zmiana w funkcji "Follow me home" ze świateł mijania na światła przeciwmgielne + postojowe z przodu oraz postojowe z tyłu.
3. Musiałem dokonać drobnych zakupów w ASO:
ponieważ stary odmówił współpracy
a nowy już na swoim miejscu
Swoją drogą nie obraziłbym się gdyby był on o 2cm dłuższy. Tak samo stary jaki i nowy mniej więcej w połowie długość jest lekko załamany ( z okrągłego robi się jajowaty ) i dodatkowo cały zespół od przepływomierza do przepustnicy jest naprężony. Czy to normalne??? ( wszystkie składniki mam tak jak powinny być )
4. Przy okazji wymiany gumowej rury wyczyściłem zaworek krokowy ( nie był aż tak bardzo brudny ale teraz jest prawie jak nowy ) i dodatkowo odkryłem że DISA .... NIE DZIAŁA Obraca się jak chce ... jak wolny ptak Więc czeka mnie kolejna wizyta w ASO ... dużo kosztowniejsza
Nie długo kolejne aktualizacje bo właśnie oczekuję na kuriera
Pozdrawiam
1. Korzystając z uroków ładnej pogody postanowiłem zrobić letnie odkurzanie w wersji zaawansowanej
przed:
po:
2. Zabawa z NSC Expert przyniosła następujące efekty:
- zmiana licznika / komputera z mil na kilometry
- ryglowanie zamków po przekroczeniu 20km/h
- zmiana w funkcji "Follow me home" ze świateł mijania na światła przeciwmgielne + postojowe z przodu oraz postojowe z tyłu.
3. Musiałem dokonać drobnych zakupów w ASO:
ponieważ stary odmówił współpracy
a nowy już na swoim miejscu
Swoją drogą nie obraziłbym się gdyby był on o 2cm dłuższy. Tak samo stary jaki i nowy mniej więcej w połowie długość jest lekko załamany ( z okrągłego robi się jajowaty ) i dodatkowo cały zespół od przepływomierza do przepustnicy jest naprężony. Czy to normalne??? ( wszystkie składniki mam tak jak powinny być )
4. Przy okazji wymiany gumowej rury wyczyściłem zaworek krokowy ( nie był aż tak bardzo brudny ale teraz jest prawie jak nowy ) i dodatkowo odkryłem że DISA .... NIE DZIAŁA Obraca się jak chce ... jak wolny ptak Więc czeka mnie kolejna wizyta w ASO ... dużo kosztowniejsza
Nie długo kolejne aktualizacje bo właśnie oczekuję na kuriera
Pozdrawiam
było: e46 318ci '04, e46 316i '05, e46 320i '03, e91 320d ’10