Witajcie chcialbym wsystkich zainteresowanych poinformowac ze nasz kolega PLEX zmienia swoj stan cywilny ! I nalezalo by zacisnac poslady i zjawic sie w zacnym gronie i wyrownac kilka opon pochalasowac itd w sumie to to co lubimy najbardziej . Caly zamet ma byc w sierpniu reszte info pozniej. POZDRAWIAM
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Przedstawie wam plan dnia na 30-08-2014.
A więc tak:
-godzina 11:30 meldujemy się u Plex-a pod domem mile widziana utylizacja kapora ogólnie chodzi o to aby długo sąsiedzi nie zapomnieli o tym dniu
-krótko przed 12:00 wyjazd po Panią Młodą ( Cieszyn ul. Majowa ) tam będzie trzeba zawrócić, ustawić się do wyjazdu , oczywiście jak wyżej utylizacja ,hałas itd
i teraz ważne kiedy będziemy wyjeżdżać z Majowej będzie trzeba dwa auta do blokady drogi!! kto będzie chętny to się dogadamy na miejscu.
Po drodze czekają nas dwa ronda więc wasza inwencja twórcza blokujemy i co tam chcecie.
Na godzinę 13:00 pod kościół św. Elżbiety, jest to zaraz koło ronda.
I teraz kolejna bardzo ważna sprawa , na wyjeździe z kościoła mamy 4 pasy do blokady i tu było by fajnie żeby o ile zawitają Wierzba i Artur zatańczyli swoje "TANGO"
kolejno jedziemy pod Hotel Liburnia tam gdzie ostatnio!! co dalej to już wiecie...
W razie czego pytać
ja postaram się być , tylko musieli bysmy sie ustawic gdzies i dogadac szczegóły albo rano w sobote zebrac sie w jedno ustalone miejsce i do plexa jechac juz grupa. co ty Rysiu o tym myślisz ???? Kuba tez ma byc
no ja też postaram się być ale brakuje miejsca zbiórki..
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
waski2108 pisze:Panowie ja jade ze Skoczowa jak wam pasuje to mozemy sie ustawic na targowisku? I ruszyc razem
To może parking Castoramy ?