Dzięki za fajne spota, miejscówka fajna, dobrze ,że się zmieniają Pozdro dla stałych bywalców ( Damian, Agi , Geb ) jak i dla nowo przybyłych ( Sławek, Rysiek ) Do następnego ludziska
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
No ja niestety dałem d..y remont nowego gniazdka i poszukiwanie nowego BMW zbyt mocno mnie pochłonęły i w związku z tym zabrakło czasu żeby dojechać na śląsk i zdążyć na spota ale widzę że Wąski dał radę i był
pozdrawiam
Było:
e36 318 sedan e32 730 e32 750iL e30 320 coupe e36 318is coupe e39 520 sedan ->e36 320 coupe
Jest:
e39 530i touring
e36 328 cabrio
Hej ! Wybieram się jutro na Pro Tuning Show. Jedzie ktoś jeszcze ?
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
siema Kuba wiesz że ja chętnie ale mamy już plany , jade z aga na urodziny do jej szwagra . ale w niedziele w cn sa wyscigi na 1/4 mili na motorach , wpadnijcie pogadamy. a jak nie ten weekend to przez tydzien bo mam pare pytań.