[E46] 320d 150ps.
Witajcie po długiej przerwie. Środek został ogarnięty, prezentuje się już o wiele lepiej, jutro powinienem wstawić jakieś poglądowe foto.
Jeśli jutro pogoda dopiszę to zrobię mały detailing, kupiłem nowy wosk typowo letni czyli Dodo Juice Blue Velvet, do tego politurę black hole, powinno być dobrze...
Koła na zimę na pewno pójdą na sprzedaż, w głowie niestety siedzą 19" ponieważ na 18 dosyć ciężko mi się jeździ... Na 19" auto powinno być trochę wyżej, raczej nie będzie to styling bmw, myślę o japan racing jr3 8,5j przód, 9,5j tył, do tego m pakiet na przód i powinno się to już jakoś prezentować.
Jedna fotka z wczoraj, jechaliśmy po auto dla ojca
Jeśli jutro pogoda dopiszę to zrobię mały detailing, kupiłem nowy wosk typowo letni czyli Dodo Juice Blue Velvet, do tego politurę black hole, powinno być dobrze...
Koła na zimę na pewno pójdą na sprzedaż, w głowie niestety siedzą 19" ponieważ na 18 dosyć ciężko mi się jeździ... Na 19" auto powinno być trochę wyżej, raczej nie będzie to styling bmw, myślę o japan racing jr3 8,5j przód, 9,5j tył, do tego m pakiet na przód i powinno się to już jakoś prezentować.
Jedna fotka z wczoraj, jechaliśmy po auto dla ojca
Dziś wygrałem walkę ze zmieniarką, wyczyściłem laser, zrobiłem nową instalację, podłączyłem i wreszcie gra tak jak ma grać. Zawieszenie poszło troszkę do góry, ponieważ będę jeździł jutro z pełnym autem + bagaże, a tył nie jest za twardy. Do foteli doszły czarne plastiki bo były kremowe i oczywiście boczki w dwóch kolorach, listwy są oklejone w carbon 4D połysk
Za niedługo powinna odbyć się jakaś profesjonalna sesja, więc będę wstawiał fotki
Za niedługo powinna odbyć się jakaś profesjonalna sesja, więc będę wstawiał fotki
ppatryk, Jest to bardzo możliwe, że mnie widziałeś, leciałem do Bełchatowa na zakończenie sezonu, m.in. z Niebieską Preludą, itp. Powiem tak, jeździ się normalnie, przez całe 300km nie przytarłem ani razu, a leciało się czasami dosyć szybko. Uważam na koleiny i tylko tyle
Auto z zewnątrz jest do dopracowania, ale w zimę będę miał czas, zrobię je tak jak będę chciał, wtedy można oglądać z bliska...
Auto z zewnątrz jest do dopracowania, ale w zimę będę miał czas, zrobię je tak jak będę chciał, wtedy można oglądać z bliska...