Siema wszystkim mam pytanie czy opłaca się zrobić przekładkę z 1.8is'a na jakieś 2.5 jeżeli by się opłacało to mniej więcej jakie koszty i gdzie można dokonać takiego swapa? Polecacie jakiś warsztat na śląsku? Bo mam tego is'a i z biegiem czasu brakuje już mocy Seryjne 140 to mało ;p
Mam normalne bmw e36 coupe z 92 roku . w wyposażeniu mam wszystko elektryczne,skórę,abs,poduszkę itp. Auto zwykłe i jak swap ma przekroczyć wartość auta to wiadomo że bardziej opłacalną rzeczą będzie sprzedać ją i kupić inną już z większym motorem.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
za 2,5 da mniej ,ale to zalezy od niego samego co dalej
to zależy czy kupi sam słupek czy cały komplet ,wszystko co potrzebne ,by potem nie kombinować że czegos brakuje
Głodek pisze:za 2,5 da mniej ,ale to zalezy od niego samego co dalej
to zależy czy kupi sam słupek czy cały komplet ,wszystko co potrzebne ,by potem nie kombinować że czegos brakuje
Zostaje jeszcze zawieszenie,układ przeniesienia napędu oraz hamulce jeśli chce mieć to tak jak trzeba.
kup kpl motor z wiazka, skrzynia getraga moze ci zostac przy tej mocy. Przywiez
e36 M50B25 TURBO ! pierwsze m50 z 394 kucami na pokladzie bez kucia / stage 3 in progress
e46 3.0 D Touring - od pkt. A - > B www.k64.pl BMW Performance