[E46] BMW E46 316Ti Compact
długo nic nie pisałem,ale to z braku czasu i zmęczenia po pracy.Natomiast w samochodzie coś udało mi się ogarnąć . Wpadły dystanse o których wspominałem, kapcie na tył na razie 205/40/17 zamiast 225/45/17.
Największa zmiana pojawiła się z przodu, długo myślałem nad krzyżami ale stwierdziłem ze szkoda rozbierać mi ori lamp. padło na folie
było:
jest:
Największa zmiana pojawiła się z przodu, długo myślałem nad krzyżami ale stwierdziłem ze szkoda rozbierać mi ori lamp. padło na folie
było:
jest:
-
- Małopiszący
No to byś musiał to zobaczyć na żywo ! Ja ostatnio miałem okazję i powiem ci ,że ten compi robi się mega!Kaper pisze:jak dla mnie lepiej było przed
A zaznaczyć trzeba, że wpadły opony na niższym profilu i mniejsze szerokości oraz dystanse na tył. To co u cienie Damianek widzę to gwint i bedzie już cudo
Ogólnie uważam ,że idziesz swoją drogą i że zrobisz coś fajne w dodatku po swojemu
A tu parę foto ode mnie
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Witam wszystkich po długim weekendzie , miałem napisać dziś wieczorem o zmianach ale Kuba mnie uprzedził Więc tak autko stoi teraz na oponach 205/40/17 z tyłu Hankook Ventus V12 evo, przód Good Year eagle F1 ,na feldze 7,5 cala co owocuje małym naciągiem i paroma milimetrami obniżenia Dystanse które są teraz na tyle chce włożyć na przód a na tył kupno szerszych.
Kuba dzięki za foto a co do gwintu myślę ze wpadnie z czasem.
Parę zdjęć z pucowania i wypadu z narzeczoną na lody (Włoskie z budki, bez podtekstów:)
Kuba dzięki za foto a co do gwintu myślę ze wpadnie z czasem.
Parę zdjęć z pucowania i wypadu z narzeczoną na lody (Włoskie z budki, bez podtekstów:)
Ostatnio zmieniony 2014-08-18, 15:07 przez AMI E46, łącznie zmieniany 1 raz.