[E36] 328i MI Limousine od WhuCrew
Sławek, Kamil i Piotrek dzięki
Długo się nic nie działo tutaj i w realu zresztą też ale coś tam się porobiło więc uzupełnie
Wpadły przyciski rygli drzwi :
Słupki C też założone nowe i nic nie dynda i nie odstaje
Wymieniony olej , filtry i skasowana inspekcja olejowa:
Wpadła w moje łapki prosto z ASO siatka na tunel :
A z rąk prosto na miejsce przeznaczenia :
Oprócz modzenia były i inne przyjemności tj. SCP 2014 Byli my tam
Goraco pozdrawiam cały BTS i wszystkich uczestników tegorocznego SCP !
A i bym zapomniał Spadła folia z szyb ( co jest wg mnie na ogromny plus ) i tak to teraz wygląda:
No nie za wiele ale znów coś do przodu Podro ludziska
Długo się nic nie działo tutaj i w realu zresztą też ale coś tam się porobiło więc uzupełnie
Wpadły przyciski rygli drzwi :
Słupki C też założone nowe i nic nie dynda i nie odstaje
Wymieniony olej , filtry i skasowana inspekcja olejowa:
Wpadła w moje łapki prosto z ASO siatka na tunel :
A z rąk prosto na miejsce przeznaczenia :
Oprócz modzenia były i inne przyjemności tj. SCP 2014 Byli my tam
Goraco pozdrawiam cały BTS i wszystkich uczestników tegorocznego SCP !
A i bym zapomniał Spadła folia z szyb ( co jest wg mnie na ogromny plus ) i tak to teraz wygląda:
No nie za wiele ale znów coś do przodu Podro ludziska
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Ile ja na to czekałem... nie będę mówił, że o wiele wiele lepiej bo już Ci to dawno gadałęm a teraz możesz sam na własne oczy zobaczyć... Gratulacje - puki co jeden z najlepszych modów jakie zrobiłeśwhucrew pisze:A i bym zapomniał Spadła folia z szyb ( co jest wg mnie na ogromny plus ) i tak to teraz wygląda:
To było raczej odmodzenie Ja też wiedziałem ,że będzie lepiej tylko przeważały względy praktyczne..Kaper pisze:puki co jeden z najlepszych modów jakie zrobiłeś
Miło mi ,że sprawiłem ci radośćKaper pisze:Ile ja na to czekałem...
2x !!Gabrielo pisze: Elegancko ze smakiem!!
Kamil co jo się nadrapooooł !!? Ale tak jak piszesz , wartoKOWAL pisze:jednak się z nią przemęczyłeś ale warto było
No to jak się podoba to mam jeszcze takie :Dzidek pisze:Fota z Thule wymiata gratulacje decyzji o sciagnieciu foli =)
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
- Przemo
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Furmanka jak z obrazka:-) podoba mi sie w całej okazałości:-) na żywo robi wrażenie-
Przyjemnie sie siedzialo i wymacało
Miło było Cie poznać i napić sie browarka prawie do 3 w nocy na scp
Pozdro również dla szwagra.
Przyjemnie sie siedzialo i wymacało
Pozdro również dla szwagra.
Zapraszam do mojej Galerii
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
Mi było także miło tylko szkoda ,że zeszłą noc nic nie spałem i miałem już wyjarany mózg o tej godziniePrzemo pisze:Przyjemnie sie siedzialo i wymacało
Pozdro również dla szwagra
Dzieki za pozdro i razem za szwagrem pozdrawiamy i do następnego
Robiony i pożyczony od kolegi Można by było na co dzień ale wtedy straciło by to swój wyjątkowo okazyjny smaczekDzidek pisze:Sam robiles thule czy kupiles? Smigaj z tym na codzien xD
Hej ludzie! Proszę o szybkie opnie co myslicie o takiej dokładce ( zender ) w mojej czarnej?? Pierwszy raz nie mogę się zdecydować... Mi się podoba tylko czy nie będzie '' misz maszu'' ??
http://i168.photobucket.com/albums/u192 ... G_2557.jpg
Byłaby kosa... Ale wtedy wypadałoby i na dupke coś dać moim zdaniem. Przykład masz parę postów wyżejwhucrew pisze:Jednak argument z mondeo przeważył... Ale ostatnio zastanawiam się nad gt eckenami
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE