[E36] E-36 320i Moja Bawara
Kaper wielkie dzięki za przedstawienie mniej więcej wyglądu po wyrzuceniu marchewek .Powiem tak fakt bez tych pomarańczy lepiej wygląda po przemeblowaniu na dymione do tego jeszcze zmienić boczne na błotnikach i gitara.Dziękuje za docenienie mojej pracy i oczywiście będę informował jak i przedstawiał co robię w miarę możliwość .
Fotka zaraz po nabyciu auta bez żadnych modyfikacji tamtego lata.Jak znajdę jeszcze gdzieś stare zdjęcia to wróce do porównania.Zdjęcie robione gdzieś w Amazonce stąd ten Pyton na masce he[/img]
Ostatnio zmieniony 2014-11-02, 19:36 przez Kukit, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam dawno mnie tu nie było w sumie nie mam nic do zaprezentowania ale chciałbym się poradzić. Aktualnie czekam na kartki ( wypłatę lub jak kto woli jałmużnę ) i planuję zmianę kierunków na dymione to już postanowione. Planuję też zglębić przód o jakiś 1,5cm i wyremontować a mianowicie odświeżyć zakupione bananowe wnętrze produktami z tej strony http://lederzentrum.pl/.Teraz sprawa poradzenia się co lepsze mianowicie po odświeżeniu środka rozmyślam nad zrobieniem czegoś takiego ( zdjęcie poglądowe )[/img]
Mianowicie obicia części deski rozdzielczej tej pod kierownica jak i schowka i tunelu środkowego w kolor skóry. Tunel zrobić w carbon jak na zdjęciu ( aktualnie mam zrobiona listwę schowka w carbonie ).Kolejną rzeczą było by też przemalowanie plastików na czarny kolor tak jak jest to zrobione na dole siedziska rozważam też zrobienia tak samo z maskownicą oparcia fotela albo na czarno albo w carbon. Chciałbym odświeżyć wnętrze lekko unowocześnić ale ze smakiem bez jakiejś wioski. Aktualnie jestem na etapie pozbywania się rudej i lakierowaniu wspawanych części o wszelkich modach będę informował na bieżąco .Pozdrawiam
Mianowicie obicia części deski rozdzielczej tej pod kierownica jak i schowka i tunelu środkowego w kolor skóry. Tunel zrobić w carbon jak na zdjęciu ( aktualnie mam zrobiona listwę schowka w carbonie ).Kolejną rzeczą było by też przemalowanie plastików na czarny kolor tak jak jest to zrobione na dole siedziska rozważam też zrobienia tak samo z maskownicą oparcia fotela albo na czarno albo w carbon. Chciałbym odświeżyć wnętrze lekko unowocześnić ale ze smakiem bez jakiejś wioski. Aktualnie jestem na etapie pozbywania się rudej i lakierowaniu wspawanych części o wszelkich modach będę informował na bieżąco .Pozdrawiam
Wiadomo są gusta i guściki ale fakt właśnie mnie też ta kierownica jakoś nie leży. Carbon na pewno zrobię tak jak na załączonym zdjęciu. Siedziska na pewno zrobię jak w tym zdjęciu poglądowym mianowicie plastiki w czerń a maskowanie siedzisk z tyłu sobie podaruje i zrobię na czarno a nie w carbon. Oczywiście to tylko zdjęcie poglądowe a po renowacji skóry ( posiadam sportsitze ) i podłączeniu grzania będę się kierował w styl jak na zdjęciu. Zdam relację z renowacji o ile nic nie popsuje i z przemeblowania oświetlenia. Dzięki za opinię tak więc działamy
Miałem zmienić kierunki a więc proszę zmienione i sam przyznam że na wielki plus to wyszło tak teraz wygląda Bawara.. Zdjęcia robione pralką więc ciężko o dobrą jakość
[/img]
[/img]
[/img]
Tak wygląda obecnie listwa schowka małymi kroczkami realizuje plan wnętrza a maskownice foteli obije czarną skórą bydlęcą zamiast folią carbon.
[/img]
Miałem zmienić kierunki a więc proszę zmienione i sam przyznam że na wielki plus to wyszło tak teraz wygląda Bawara.. Zdjęcia robione pralką więc ciężko o dobrą jakość
[/img]
[/img]
[/img]
Tak wygląda obecnie listwa schowka małymi kroczkami realizuje plan wnętrza a maskownice foteli obije czarną skórą bydlęcą zamiast folią carbon.
[/img]
Ostatnio zmieniony 2014-11-04, 22:55 przez Kukit, łącznie zmieniany 1 raz.
kierunki zdecydowanie na plus
a co do paska w "carbonie" nad schowkiem to mam mieszane uczucia. To na zdjęciu był CARBON a u Ciebie jest folia M3?
Ja natomiast ten pasek też bym obił w skórę bydlęcą jeżeli boki fotełow tak obijasz.
U siebie robiłem podsufitkę w alcantarę i przy okazji ten owy pasek obkleiłem w taki materiał i wygląda bombon.
Pozdrawiam
a co do paska w "carbonie" nad schowkiem to mam mieszane uczucia. To na zdjęciu był CARBON a u Ciebie jest folia M3?
Ja natomiast ten pasek też bym obił w skórę bydlęcą jeżeli boki fotełow tak obijasz.
U siebie robiłem podsufitkę w alcantarę i przy okazji ten owy pasek obkleiłem w taki materiał i wygląda bombon.
Pozdrawiam
Dawno mnie nie było a i wiele się nie zmieniło po za zrobieniem podłużnic pod autem które mają się zdzierać a nie auto.Kowal fakt masz rację mam oklejone to folią nie wygląda to najgorzej ale osobiście myślę nad hydrografiką. Wszystkie potrzebne rzeczy do hydrografiki można nabyć i myślę że przy moich manualnych zdolnościach metoda prób i błędów będę wstanie wszystko co chciałem w carbo sobie wykonać.Primo prawda większe koło na bank wpadnie to jest pewne i to będzie rozmiar 18 na przód jakieś 8,5 a tył max 10,5 na obecne kółka zwaliłem sprawę gdyż naciągnąłem lipne rozmiary 185/35 a koło o ile się nie mylę jest albo 7lub8 cala.Co do lakierki nie ukrywam nadkola są po poprawkach amatorskich i zabrakło czasu by je wyprowadzić klarem tak więc są przymatowione ale lepsze to niż mieć rudą z pęcherzykami .