Kurde cos ten rok 2014 zbiera żniwa, dużo ludzi juz sie posypalo i cos "popsuło" w autach, szkoda auta bo pieknie wyglądało! Chociaż myślę ze to kwestia czasu i bedzie tak jak było
BYŁO - E36 318i SEDAN BYŁO - E36 323/325i SEDAN JEST E36 TOURING
Sebek pisze:Kurde cos ten rok 2014 zbiera żniwa, dużo ludzi juz sie posypalo i cos "popsuło" w autach, szkoda auta bo pieknie wyglądało! Chociaż myślę ze to kwestia czasu i bedzie tak jak było
No coś w tym jest.. Mi też się ciągle coś pier...dzi
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Przynajmniej możesz jeździć! da się z tym żyć. Szkoda że Ci się to przytrafiło ale na pewno to opanujesz do perfekcji. Moja już od niedzieli stoi rozebrana i chyba do przyszłego poniedziałku tak będzie stać.
widziałem wczoraj na alei jak biała włóczyła sie za pks-em z "rezerwowym" zderzakiem także bez zmian chociaż wcale mnie to nie dziwi, nie śpimy na pieniążkach niestety zawsze znajdzie sie coś ważniejszego... tak czy siak, nawet z tym granatem na przodzie jest bardzo zadbana i prezencja jest
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..