Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
nigdy dokladnie wszystko nie wyleci. Mi tez nie weszlo 11 litrow tylko zostalo mi wtedy troche z dwoch baniek 5litrowych. zeby z bloku spucic to zapalilem na chwilke silnik zeby jak najwiecej wylecialo.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
czemu??
wczesniej mialem plyn tylko troche dolanej wody... skoro teraz wlćlm 5 plynu to bedzie dobrze... tyle ze temp. minimalna spadnie mi nieco z -35 na ok -28 wiec nie ma
JA to jak juz wczesniej pisalem ze sie nie znam ale ja mam plyn na -28 i radzono mi zmienic na -35 bo jak by nie patrzec to zima teraz moze byc troszeczke chlodna
bociek pisze:JA to jak juz wczesniej pisalem ze sie nie znam ale ja mam plyn na -28 i radzono mi zmienic na -35 bo jak by nie patrzec to zima teraz moze byc troszeczke chlodna
niebedzie zimnej to ze teraz jest zimno nieznaczy ze czekaja nas przymrozki stulecia , klimat sie ociepla , nie zdziwie sie jak w tym roku w ogole nie spadnie snieg