[E36] 328i MI Limousine od WhuCrew
gdzie wy tam kur...mondeo widzicie w tej bmce to ja nie wiem ;-]
ja tam widze bmw...ze zderzakiem ktorego nie oglada sie na co drugim samochodzie na zlocie
czekam na rade - kup m paka albo dyfuzor - jak wszyscy - bedziesz sie wyrozniac z tlumu i auto bedzie wygladalo oryginalnie...bo masz inny kolor...oh no wait...
ja tam widze bmw...ze zderzakiem ktorego nie oglada sie na co drugim samochodzie na zlocie
czekam na rade - kup m paka albo dyfuzor - jak wszyscy - bedziesz sie wyrozniac z tlumu i auto bedzie wygladalo oryginalnie...bo masz inny kolor...oh no wait...
...tak znowu sie czepiam...
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Trzeba bylo gadac ze sie do nas na dzielnie wybierasz to bysmy skrecili jakas bajere
Znaczek na klapie 316i- mistrzostwo! ahahah
Znaczek na klapie 316i- mistrzostwo! ahahah
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Ja przyszły weekend mam wolny i myślę lecieć na Radostowice coś wydłubać to może się gdzieś zderzymy tym razem ? 550 jeszcze masz czy poszła ?Mystic888 pisze:Trzeba bylo gadac ze sie do nas na dzielnie wybierasz to bysmy skrecili jakas bajere
A to ja cie widziałem pod szybem na 900 i ci cześć mówie a ty z ropą w oczach ludzi nie poznajesz
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
550 sprzedana.
Pod szybem Cie nie widzialem, ale na rano to zwykle nieprzytomny jestem.
Daj znac jak bedziesz lecial, tez skocze bo dawno tam nie bylem.
Pod szybem Cie nie widzialem, ale na rano to zwykle nieprzytomny jestem.
Daj znac jak bedziesz lecial, tez skocze bo dawno tam nie bylem.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Hej ludzie !! Dzisiejszy dzień był słabym dniem w historii czarnej i potrzebuję waszej pomocy ! Żona dzisiaj najechała przodem na hak jakiegoś vana i potrzebuję :
-maskę
-chłodnice wody
-chłodnice klimy plus wentylator + wszystkie plastiki znajdujące się w tych okolicach
-pas przedni z kompletny
-zderzak m-pakiet (ori) ale goły bo jakimś cudem tajle się obstały + mile widziane szczeble
-kierunki L+P białe (ori)
Wszystko potrzebne w jak najlepszej kondycji i najlepiej od jednego dawcy
Jak co to PW lub whucrew@o2.pl lub 500 785 647
Pozdro
-maskę
-chłodnice wody
-chłodnice klimy plus wentylator + wszystkie plastiki znajdujące się w tych okolicach
-pas przedni z kompletny
-zderzak m-pakiet (ori) ale goły bo jakimś cudem tajle się obstały + mile widziane szczeble
-kierunki L+P białe (ori)
Wszystko potrzebne w jak najlepszej kondycji i najlepiej od jednego dawcy
Jak co to PW lub whucrew@o2.pl lub 500 785 647
Pozdro
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
No dzieki Myślę ,że to się udawspółczuje.... a taka ładna była mam nadzieje że szybko wszystko ogarniesz i znowu będzie cieszyła swoim wyglądem powodzenia życze
No widzisz Głodku jak to jest, jedna chwila i .... jesteś do tyłuGłodek pisze:O kurcze ,a pamietam jak na spocie w Gliwicach mówiłeś ,że na razie nic nie będziesz robił przy autku
Poliftowy - jak już mówiłem - nie , spryski.. też raczej nie :winkKaper pisze:szukaj poliftowy ze spryskami
Tak to wyglądało zaraz po bummm...
Moja reakcja: