e36 318tds touring by Miły (Sprzedam)
-
- Małopiszący
e36 318tds touring by Miły (Sprzedam)
Witam wszystkich serdecznie, wczoraj zakupilem swoja nowa kochanke i chce wam sie pochwalic, nie jest to jakis rarytas ale mysle ze jest na tyle zadbana zeby pokazac ja na forum.
Zakupiona za rozsadna cene a i wyposazenie nie jest najgorsze.chip na 100km
Climatronic
tempomat
podgrzewanie i elektrycznie pompowane siedzenia
elektryka
szyberdach
abs
halogeny
czujniki parkowania
lusterko fotochromatyczne
male obc
Jak dla mnie wystarczajaco no to teraz zdjecia
PS. nerki dzis beda czarne nie zostana takie bez obaw ^^
Zakupiona za rozsadna cene a i wyposazenie nie jest najgorsze.chip na 100km
Climatronic
tempomat
podgrzewanie i elektrycznie pompowane siedzenia
elektryka
szyberdach
abs
halogeny
czujniki parkowania
lusterko fotochromatyczne
male obc
Jak dla mnie wystarczajaco no to teraz zdjecia
PS. nerki dzis beda czarne nie zostana takie bez obaw ^^
Ostatnio zmieniony 2015-05-20, 07:55 przez Pampik1991, łącznie zmieniany 7 razy.
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
jak ma czipa na 100 kuni to juz niezle musi podawac.
Dotknieta reka agrotuningu ale wszystko do uratowania.
Dotknieta reka agrotuningu ale wszystko do uratowania.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
-
- Małopiszący
nerki beda jutro czarne, co do swiatel dziennych chyba je usune bo tez mam mieszane uczucia a pozatym sa dobre ringi. A co do brewek to zobacze jak wyjdzie po pomalowaniu nerek.
Mystic powiem ci ze mam isa jeszcze w domu w sedanie i musze stwierdzic ze ta tdsa mi sie lepiej smiga zwawa jest a i spalanie jest przyzwoite pozniej poprawie galerie a jutro dodam nowe fotki. Pozdrawiam
Mystic powiem ci ze mam isa jeszcze w domu w sedanie i musze stwierdzic ze ta tdsa mi sie lepiej smiga zwawa jest a i spalanie jest przyzwoite pozniej poprawie galerie a jutro dodam nowe fotki. Pozdrawiam
-
- Małopiszący
-
- Małopiszący
-
- Małopiszący
http://imageshack.com/a/img540/7039/qDalLd.jpg
Lepiej ?
a co do predkosci to moj znajomy mam tda i 170 stanal mu zegar a silnik ma w dobrej kondycji. Wiecej od mojej nie wymagam ;p
Lepiej ?
a co do predkosci to moj znajomy mam tda i 170 stanal mu zegar a silnik ma w dobrej kondycji. Wiecej od mojej nie wymagam ;p
-
- Małopiszący
wywale je ale nie teraz. Teraz bym mial tam dziury po lampach musze sobie wpierw sprawic nowa kratke, chyba ze z sedana przeloze ale tam na srodku znow jest krzywa ta kratka, wiec narazie poczekam a moze sie zdecyduje na m pakiet przod albo dokladke alpiny do tego jak gdzies znajde.Bo bardzo mi sie ta dokladka podoba
-
- Małopiszący
Witam Dawno sie nie odzywałem ale niestety malo czasu ;/ A co do samochodu to za duzo sie nie zmienilo doszlo pare zmian niewielkich, jak narazie mi starcza jeszcze krzyze do lamp i bedzie cacy a teraz wyglada to tak
Oznakowany
tutaj taki swiateczny akcent ^^
jako ze i z tyly kierunki sa przyciemnione to z przodu tez ;p
nowa koncoweczka
Narazie tylko tyle, bede informowal o kolejnych zmianach narazie zycze wszystkim Wesolych i pogodnych swiat
Oznakowany
tutaj taki swiateczny akcent ^^
jako ze i z tyly kierunki sa przyciemnione to z przodu tez ;p
nowa koncoweczka
Narazie tylko tyle, bede informowal o kolejnych zmianach narazie zycze wszystkim Wesolych i pogodnych swiat