Witam.
Posiadam problem z radiem w samochodzie, nie odpala mi płyt.
Jeżeli nie da się tego naprawić to będę się zastanawiał nad jakimś dobrym transmiterem tak żeby było schowane w schowku.
Czy znacie jakieś dobre? Fajnie jak by posiadało bluetooth (jako mini zestaw głośno-mówiący)
Aktualnie przeglądam allegro i takie mi wpadło w oko, tzn. największa popularność mi podpowiedziała ;p
wg mnie kasa choć mała - wyrzucona
tu nie ma kompromisów.
Chcesz słuchać muzyki to nie inwestuj w tandetę.
Dołóż parę złotych i kup sobie używane radio,
a muzyki słuchaj w formacie audio.
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja mam orginalnego kaseciaka,nie miałem zmieniarki płyt.Ma początku zastanawiałem sie nad transmiterem,spróbowałem kilka i efekt marny. To kupiłem adapter kasetki i mp3,efekt lepszy dopókinie wyczytałem na forum o emulatorze zmieniarki cd.Dzwięk o niebo lepszy
dodam jescze od siebie, że Tym emulatorem wpiąłem się zamiast zmieniarki do radia, w radiu działa to jako CDC, i do urządzenia możesz podpiąć USB, kabel jack albo bluetooth, dodatkowo masz mikrofon i zestaw głośnomówiący zresztą bardzo fajnej jakości, w przypadku blutetooth działa sterowanie z kierownicy (telefon na androidzie, co do win czy appleOS to pewnie też ale nie testowałem), co do usb to pewnie też ale nie testowałem.
Moim zdaniem lepiej zakupić używanego np Pioneera (około 150zł) i do tego modułu (kostki) która pozwala na używanie multifunkcji. Koszt tej kostki około 200zł